Neje prst no hormoni
Neje prst no hormoni
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ček sad mi nije jasno.. a šta utiče na rast srednjog prsta?
Večnost je čista sadašnjost.
posto je tema na ljishu nadala sam se svemu ali da ce se i hormoni uzburkati...... odoh da googlam od cega palac raste
Ciji potpis?
kakav bre testosteron kakav estrogen... nema to veze... to su muski i zenski hormoni, i mozda uticu samo na homoseksualizam... ovde je u pitanju androgen ciji visok nivo utice na rast domalog prista i on odredjuje koliko cemo biti verni ili ne... ljudi kojima su domali prst i kaziprst priblizno jednaki su skloniji varanju od onih kojima je duzi...
evo link
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Па не стварно, ови научници морају да се договоре.
Ја сам скроз на скроз збуњена.
Ево, ово је из чувене Википедије:
Према „књизи о прстима“, како је симболично названо научно истраживање које је трајало скоро двадесет година, а у вези са домалим прстом и кажипрстом, мушкарци са већим домалим прстом имају углавном и дужи полни орган, али и богатију семену течност. Као један од доказа да дужи домали прст представља и доказ љубавних моћи се узима познати лик из историје Ђакомо Казанова. У прилог овој теорији говоре и експерименти рађени на заморцима, мишевима и мајмунима, којима се као последица давања тестостерона, мушког полног хормона, издуживао баш домали прст. Код људи, на развој баш тог прста код фетуса утиче тестостерон у телу мајке. Због свега овога, шака са дужим домалим прстом је названа „мужевном“, насупрот оној код које је дужи кажипрст и која је названа „женственом“. На основу ових открића, а и неких других експеримената, испитивања и посматрања, изведене су још неке корелације; људи са израженијим домалим прстом су у већини случајева наклоњенији спорту, математици, музици и имају бољи осећај за простор.[3]
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Ve...ualni-manijaci
И опет крива жена...
Dobro, to nije to izucavanje, ovo moje je skroz drugo u pitanju. ovde su u pitanju neandertalci i varanje. Lepo bre pise.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
sta bi pintori imali za reci na ovu temu :raz_094:
moj domali uopšte i nije veći od kažiprsta
Kako si ih merila...
stavila ruku na zid, pa videla
Отпозади изгледа дужи.
Otpozadi ih meriš znači...
ja samo spreda merim :raz_067:
Jel oćeš i moje prste da premeriš...