bez šminke sam samo kad sam u kući i kad idem na godišnji odmor....uopšte ne nosim šminku tad. ali, u sezonikad idem na posao....stalno, osim vikendom.
kažem, samo puder, maskara i ruž. retko stavljam senku i kreon....zaista moram da budem raspoložena za to.
где си пошла с крмељиве очи
Аух. Шминкам се ретко...
Можда једном недељно...
А некад ни толико...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
nije mi jasno zašto....missim, šminka ne služi samo za isticanje lepog na svom licu, nego i kao zaštita od zime, prašine, uv zračenja.
Немам навику, заборавим се па протрљам очи а онда, ето белаја.
Не мажем ни креме, ништа. Осим на мору или планини. Ето.
Мени све то некако заврши у очима на крају
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Volim da se sminkam,uzivam u tome.Na neki nacin me to opusta...Puder,deblji sloj maskare,sjaj za usne.Volim da naglasim oci...Cesto je prisutan crni kreon ili lajner.Naravno,nacin sminkanja zavisi od prilike,doba dana i raspolozenja.Desava mi se i da idem negdje i bez sminke i lijepo se osjecam i sebi sam lijepa,a ponekad uz svu sminku mislim da sam ruzna.To valjda zavisi od raspolozenja.
zavisi, tačno je....kad je sunčano vreme, ne šminkam se upadljivo, ali kad je tmurno - onda da....nekako mi tako dođe.
ma, ja samo polazim od toga da neko ko nije nešto radi u mladosti - radi u starosti.....ti sama najbolje znaš šta ćeš.
p.s. muškarcima testosteron stalno piči kroz organizam, a nama se hormonski status menja tokom ciklusa...izgled je promenljiv kod žena tokom jednog meseca, a kamoli kad uđu u menopauzu.
ipak, genetika je presudna.
ja se sminkam ko ova treca ( diskretna ) ...kad se sminkam ....
Ciji potpis?
kad je ovako tmurno vreme, a treba da izađem iz kuće - šminkam se skroz - i senku stavim i ruž jače boje...nije loše, popravi mi raspoloženje.
Ja ne znam nesto posebno da se sminkam..izvcuem oci jedino uvek,jako dramaticna crna,i gore i dole,da budu onako...macje ochi. stavim puder,no tamna sma dosta pa mi treba uvek,ali ja ipak mnogo vishe volim kad ga imam,olovka za usne,i ruz....ruz neki jako svetlo roze,ne volim inace roze boju ali mi stoji pa...muzno zlo i maskaru. imala sma cak i veshtacke trepavice jer sam htela da se furam na Priscillu Presley ali,buduci da su mi upadale u oci,spadale se i krivile te sam izgledala mnogo bizarno,prestala sams njima
Najviše volim tzv. smoki ajs, da istaknem oči .... Šminkam se svakodnevno - puder , maskara, olovka, ruž i rumenilo....
Podloga,maskara,malo kreona, neki blag sjaj za usne i to je to ...svaki dan..
e, vreme je da malo obnovim ruževe...skoro sam sve potrošila.
A ja kreone za oci,lajner i maskaru.
ma, stiže mi sutra maskara i još koješta...e, a ajlajner nisam nikad koristila - ne umem da ga nanesem a sada sam amtora da ga nosim.