Evo jedna tema o najgorim startovima momaka ili devojaka
meni se bas pre neki dan desio jedan. Jedna devojka mi salje sms tipa:
Eeej kako se zoves da te dodam na fejsu? Kazite da nije bistra :D
Evo jedna tema o najgorim startovima momaka ili devojaka
meni se bas pre neki dan desio jedan. Jedna devojka mi salje sms tipa:
Eeej kako se zoves da te dodam na fejsu? Kazite da nije bistra :D
Feels that sound, we tear it down, then justify.... SEX
Па ел те додала на списак?
Ех... најгори... тешко је издвојити...
О последњем грозном сам писала на врбопуцу...
И скоро ме стартовао један на Ади, то јест, мене и другарицу.
Нисмо ми то доживеле као стартовање док није уследило питање – А шта ћеш на Ади кад си заузета. :raz_114:
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
hm..posle nove godine: "Ja sam zamislio novogodisnju zelju,a to je da provedem noc sa tobom. Oces da mi je ispunis?"
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
jedan moj ortak je bio faca, sledeci start:
mi u sremskoj mitrovici, srpska nova, nemas gde da stanes ko covek.. sta se desava. lik napise na svoj telefon poruku (samsung star jedno 10ak godina) : Jel m0gu da d0bijem tw0j br0j??
ja sma samo cekao da dobije samar, ali jok XDD
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Sta je ovde cudno... makar ja koristim telefone dok ne crknu... sad upravo neke nokie po par godina stare (5+)... i standardno je dadnem fon i recem ajd ucukaj se sama da se ne mucim...
P.S. To ima lose posledice, kad se otreznim sutra dan nem pojma sta je ucukala tj i da jeste stogod dzaba mi kad se imena ne secam...
Evo jednog mog prostackog starta
Pridjem devojci i pitam "da li je bolelo?"
Ona odgovori"sta da li je bolelo?
Ja"pa to kad si pala na zemlju,sa neba,andjele
I dobijem korpu
Ličiš na moju 28-u devojku, a imao sam ih 27
Inače najbezvezniji start je bio kad me je cura zvala da idemo na kafu...
ništa neobično samo što je start trajao dve godine....
Izjava godine: ''...ti si meni nesto izmedju starijeg brata i oca...''
Khm, a da ja begam dok je vreme...
jaoj ima onaj fazon:
jao sto ste lepe vas dve seke..
jaoo pa nismo mi seeke..
pa niste ni lepe XDD
Meni je ovaj bio medju smijesnijim:
Vracam sam kuci sa pijace,i sretnem jednog poznanika.U prolazu se samo pozdravimo zdravo-zdravo i nastavljam svoj put.Poslije nekih 5 minuta,cujem iza sebe korake,neko trci.Cujem,dere se:"Stani,stani".Okrenem se,kad taj poznanikSacekam ga...Stize do mene,inace debeljuskast,sav zajapuren u licu od trcanja,zadihan,jedva dise.Pomislih da se s dusom rastaje.I kad se nadisao pita me :" Hoces se zabavljat' sa mnom?"
Rekoh-necu!Gleda me,kaze :"dobro",okrenu se i ponovo otrca koliko ga noge nose.
– Чујем да сте се развели...
• Да.
– Знате, вама сад треба један мушки пријатељ.
• Зашто?
– Да вам се нађе...
• Где да ми се нађе?
Ућутао се.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
jedan od jacih startova je bio kada smo startovali neke devojcice u kornjaci kod pete. cirkaju one pivo sa borovnicom, i ja sam im objasnio™ zasto je to svetogrdje i blasfemija, ali one nisu htele da prihvate moje prosvetiteljstvo nego su nastavile da guraju svoj paganski trip. i one thing leads to another, rasprava se pretvorila u zajeban hejt i medjusobno napusavanje. mada dade mi broj na kraju.
vole te lopovi!
Pre osam godina. Prilazi mi Cura na jednoj zurci i kaze: idemo kod mene. Ja, kao fol zbunjen, kazem: mogu ti biti tata.
Tina, zar ti nije nesto pamentije palo na pamet, moj tata ne zivi ovde