netbook necu,iskreno,ne zelim da se zarobim uz ugovornu obavezu za to cudence malo..vec ima laptop koji mi je ok.. a sto se tice ovog notrbook-a,testirali smo ga na poslu i ok je,dobre su mu performanse za jedan netbook..mada,opet napominjem,vezivanje ugovorom za to,ne bih preporucila...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Ugovornu obavezu.....uz nju ne idu samo čekovi, nego i izveštaj Kreditnog biroa, a to već menja stvar....
evo ja uzela konacno ) i super je,za sad ) tako da,konacno cukam sa vama u miru,od kuce...bez da me prekidaju pozivi
...sad mi niš nije jasno...zašto si ga uzimala, ako već imaš laptop....
Al' nek je sa srećom
to se i meni desilo kad sam htela da uzmem telenor internet...dok sam ja tamo listala ugovor, spremna da potpišem (na 24 rate) - izlete podugačak papir iz fax-mašine (ljubavno pismo KB-a i prodavac samo reče - Ups, pa vi ne možete da potpišete ugovor jer ste prezaduženi
Dao mi je da bacim pogled - ispostavilo se da imam još jedan račun (za koji nemam pojma odakle mi ni kad ni zašto sam ga otvorila..) i nekih -119,00 din. na nekom Žiro računu iz prošlog veka :raz_067:
Tako da sam ga na kraju platila u kešu (3.870 din) i kad sam shvatila da me 5 minuta provedenih na netu košta jedno dodatnih 10E u proseku, poklonila sam ga
tako je,navveci paket ti kosta 2090 din i imas brzinu koja zavisi od lokacije i modema,realno mislim da moze da dodje i do nekih 7 il malo vise mb/s,teoretksi je moguca 23.6mb/s al to je samo teorija. Brzina ti se smanjuje nakon sto potrosis 15GB u paketu za prenos podataka i tada pada na 200kb/s..ja imam i ok mi je,zadovoljna sam,al nisam zahtevan korisnik,koristim samo za surf i mail,nisam jos nista skidala sa neta..
Vip PREPAID INTERNET PAKET CENA
Cena bez registracije 2990
Cena sa registracijom 2490
Vip PREPAID INTERNET paket sadrži:
-SIM kartica+USB modem Alcatel x090s
-10 GB za prenos podataka po maksimalnoj brzini 1Mbit/s
Iznos dopune Cena prenosa podataka
PROMO CENA ≥ 200 din 1din/mb
STANDARDNA CENA < 200 din 5 din/MB
Max brzina je 1 Mbit/s.
Obračunski interval 10 KB.
Imam vip postpaid i izdrazavam im bar cistacicu svojim mesecnim racunima , a razmisljam se da uzmem laptop ovaj za 15 000
i net od 2200 na 2 god
Samo, nema laptopova nigde u Srbiji stavili me na neku listu cekanja
Problem kod ovog modema je sto ne vidi 3G mrezu, bar ne u Nisu, a kazu da je pokrivenost dobra...
Kada se modem postavi u GSM rezim onda radi ali je uzasno uzasno spor...
Ako se postavi na automatski rezim veza se uspostavi na nekoliko minuta u GSM i kada modem pokusa da pristupi 3G mrezi veza puca...
Znaci uzas... u GSM konekciji jedva da se moze kuckati po forumu...
citam ovu temu i nista ne razumem
elem..dobio sam mts-ov pripejd net i fino sljaka cak i na selu