Može da joj pruži,recimo..daljinski(ako već nemaju dva tv-a)
Može da joj pruži,recimo..daljinski(ako već nemaju dva tv-a)
Све може ал даљински
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
cim jedan muskarac da o jednoj zeni jedan ovakav zakljucak, a pri tome bez ikakve osnove, tj. poznavanja materije o kojoj zakljucuje, zena se neminovno zapita, ne sta taj muskarac moze da joj pruzi, vec sta taj muskarac ovakvim zakljuckom potrazuje. u odgovorima dakako postoji gradacija, kao i u svemu u zivotu:
1. ukoliko je muskarac povrsan i ogranicenih intelektualnih kapaciteta, da se tako politicki korektno izrazim, onda je (uglavnom nepogresivi) zakljucak da je prosto hteo da privuce zeninu paznju u trenucima dokolice, ili napaljenosti
2. ukoliko spada u one malo ostroumnije, u one koji vole verbalnu musko-zensku gimnastiku, onda zena zakljcuje da je muskarcev zakljucak jednostavno - provokacija, poziv na igru, sa neizvesnim, pa samim tim i zanimljivim, nastavkom. u tom slucaju ona moze, praveci se naivna i prihvatajuci udicu zabacenu u igri, da odgovori nesto poput "jeeel, a kako znas, hihihehe?", ili da otvoreno flertuje "donesi mi cvece kad se vidimo, pa ces videti da li volim, ili ne", ili pak da prepotentno odmah navede koje vrste cveca voli (bele kale ), sigurna da ce doticni pohitati da joj osvane na vratima sa navedenim cvecem u rukama
3. ukoliko je taj muskarac pak moj dragi maki,cuveni, nenadj.ebivi, nez.ajebljivi u svakoj vrsti igrarija iskusni maki, onda je zenin zakljucak prosto-da je maki malo zezucka, i u tom slucaju ona ce ga samo malo lupiti po...
Decu i suze...a u početku i malo sreće....
Ih Andjelica a gde si to videla i na filmovima plačemo ko kiša zbog njih...a tek u serijama:raz_114:
pa po mom iskustvu,nerviranje,pojacan rad stitne zlezde,sede vlasi i tako to...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
sto ste bre tako negativne spram muskaraca?
a, sta sa cinjenicom da muskarac zeni moze da pruzi: mogucnost da postane mama, orgazam, nove cipelcie za koje je njoj licno zao da pljune toliku kintu?
sigurno ima jos nesto, samo ne mogu u ovom trenutku da se setim...
pa, stvarno, bre prico
aj, razmisli malo o svojim iskustvima na tu temu
smem da se kladim, da i tvoj muskarac, poput mog, kad krene kuknjava "ijao, sto mi se svidja to i to, ali mnooogo je para...", pa jos uz onu tuznu, oklembesenu facu kakvu zena dobije jedino u trenucima ogranicene kupovine, uvek kaze "ma, ljubavi, kupi ih, nek ide zivot, kad ti se toliko svidja, evo kupicu ti ja..."
i svi problemi reseni
blah.. kako on da mi kupi kad su svi novci zajednički?
Večnost je čista sadašnjost.
ne, ne, i ne
postoje novci koji su zajednicki
i njegovi novci namenjeni za kupovinu stvari koje ona zeli, a savest joj ne da da ih kupi od zajednickih novaca
E kod nas nema takvih novaca.
A odluke donosimo zajednički.. onako, kako se ko kad snađe..
Večnost je čista sadašnjost.
uz to, samo muskarac moze da nam pruzi onaj zadivljeni, zabalavljeni pogled kad nas vidi golu, samo nas on gleda onako sa obozavanjem, kako nikada sebe ne gledamo (da ne spominjem druge zene), samo muskarac u nama moze da izazove uzbudjenje sa kojim cak ni uzbudjenje pri shopingu ne moz da se poredi, samo muskarac ispoljava onu blazenu ravnodusnost kada pocnemo da se zalimo na celulit, strije, dobijenih dva kilograma, losu frizuru i slicno...