E MV.. smišljam ja i izmišljam već jedanaest godina.. sam postala jedna savršeno razmažena žena..
I sebična.
Večnost je čista sadašnjost.
Koji muškarac voli ženske frustracije , leba ti?
To što balavi- valjda je zasluga i žene..da ga zavede..a ne našim izgledom koji zna napamet....
jeste, samo to niko, sem mene ne primecuje
prosto ne znam u cemu je problem
cim sve to traje 11 godina, znaci da ima kojecega lepog i dobrog sto ti tvoj muskarac pruza
muskarci su divna bica
ziveli muskarci!
pa, ja ne znam gde rekoh da vole zenske frustracije? ja rekoh da su blazeno ravnodusni na vecinu gluposti koje zene frustriraju
takodje, ne verujem da je izgled vecine zena takav da se na njega balavi, a ipak, oni sa zahvalnoscu balave na nas, od pamtiveka, do danas
na nas mlade i matore, na debele i mrsave, plave, smedje i crnke, niske i visoke, bla, bla, bla
i ja ih obozavam makar i samo zbog toga sto na to balavljenje uvek mogu da racunam
i da se ponovim-ziveli muskarci i sve ono sto mogu da nam pruze!
to "balavljenje" mogu da prihvatim samo kao strast..i kada osetim i čujem da puca po šavovima i time i mene još više uzbudi
Ostatak posmatrača-prija..naravno...ali nije svaki za klizanje po zajedničkom znoju.
Tjah,mv ako ti imas takvo iskustvo,svaka ti cast..ja sma morala svaki dinar potroseni da doobro obrazlozim,sta,gde,kako i zasto..na stranu to sto sam uvek vise zaradjivala i doprinosila...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
joj, bre, kake ste
a, znam da se sve folirate
sve vi volite svoje (dobro, i neke tudje ) muskarce i sve ono sto nam oni svakodnevno pruzaju
'samo necete da priznate!