Имамо тему шта би жене волеле да им мушкарци пруже у животу.
И верујем да они то и могу, само, не баш на начин како то жене очекују.
Дакле, драги мушкарци, шта ви желите и можете да пружите својој жени и на који начин?
Имамо тему шта би жене волеле да им мушкарци пруже у животу.
И верујем да они то и могу, само, не баш на начин како то жене очекују.
Дакле, драги мушкарци, шта ви желите и можете да пружите својој жени и на који начин?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
svi junaci mukom ponikoše :raz_114:
Ми се на оној теми расписале шта очекујемо, па ко велим, да видимо колико је реално да нешто и добијемо
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Može muški svašta da pruži, al pitanje je šta žena može da izvuče od njega .... u rukama umetnika (umetnice) i gvožđe postaje zlato
Начи, опет од жене зависи
Што је најгоре, знам да си у праву...
Bas ti masta ni za sta ne sluzi...
Nisam ja najbolja adresa za ovo pitanje )) ............. ali mislim da je poenta da ga voliš onda kada on ni sebe ne bi voleo .... a naplatićeš mu tu sa kamatom ne boj se ..... mislim da su dečaci uvek dečaci ..... i da malo pažnje i usmeravanja nije na odmet .... lupam ja ....
Carice, nadjes samo magarca sa velikim usima i vuces mu svakim danom da budu sve veci...i ondaK imas sve, i vise no sto si tela
ps: ovo malo metaforicki, al znas na kog magarca sam...misso
Е па ја нећу магарца кога могу да вучем како оћу и где хоћу.