Da unesem malo romantike u ove postove
može da mi pruži onaj osjećaj spokoja kad pogledam sebe u njegovim očima,pa mi se nekako otme uzdah
Da unesem malo romantike u ove postove
može da mi pruži onaj osjećaj spokoja kad pogledam sebe u njegovim očima,pa mi se nekako otme uzdah
mm, osecaj da sam ziva
if you open your mind too much your brain will fall out
U New Yorku je nedavno otvoren ducan u kojemu žene mogu izabrati i kupiti supruga. Na ulazu su izložena "uputstva za upotrebu": - Možete posjetiti ducan SAMO JEDNOM. - Postoji 6 katova i karakteristike muškaraca se poboljšavaju što se više penjete. - Možete izabrati bilo kojeg muskarca na katu na kojem se nalazite, ili se popeti na sljedeci. - Ne mozete se vratiti na kat ispod. Jedna zena odluci p......osjetiti ducan da nadje partnera. Na vratima prvog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao!" - I zena se odluci popeti na sljedeci kat. Na vratima drugog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao i vole djecu!" - I zena se odluci popeti na sljedeci kat Na vratima treceg kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, i nevjerovatno su zgodni!" - Wow, pomisli zena, ali osjeca da se mora jos popeti. Na vratima cetvrtog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomazu u kucnim poslovima!" - Nevjerojatno, pomisli zena, tesko se mogu oduprijeti da ne udjem, ali nesto je tjera i ode na sljedeci kat. Na vratima petog kata pise: "Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni, pomazu u kucnim poslovima i vrlo su romanticni " Zena odluci da udje, al 'je u zadnji cas nesto sprijeci, i na kraju ode ipak na sesti kat. Na vratima sestog kata pise: "Posjetiteljica ste br.31.456.012, na ovom katu nema muskaraca, ovaj kat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguce zadovoljiti jednu zenu. Hvala vam sto ste posjetili nas ducan! " Preko puta tog ducana je otvoren jedan u kojemu muskarci mogu naci i kupiti suprugu. "Na prvom katu zene koje vole sex!" "Na drugom katu zene koje vole sex, i ne gnjave previse!" - Katovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSJECENI!!! :
nista
moz da pruzi mnogo a moze da ne pruzi nista, zavisno od one koja ga pobudjuje
zavisi od iskustva, mladosti oli matorosti, imovnog stanja, emotivnog oli zivanovog iq-a