Prvobitno napisano od zvezdica Vidi ti drugara...hhahahahaha...ko zna jadan možda još beži...
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Прво да оженимо Шукија. Ако њега успемо, за остале нема зиме. Njega neces ozeniti. On jos uvek bezi.
Baš me interesuje koliko uzimate od svadbe...
Vidi ga al bega
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Prvobitno napisano od Bandit Baš me interesuje koliko uzimate od svadbe... Не узимамо ништа нег носимо дарове Ми смо поштени Шумадинци.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prvobitno napisano od Bandit Baš me interesuje koliko uzimate od svadbe... Os da se zenis? Prvo da te ubacim u spisak pa onda se dogovaramo za cenu.
Pa kako to red je za provodadžije..da se da nešto...
Prvobitno napisano od supermen*prvi Njega neces ozeniti. On jos uvek bezi. Е, немој да ме убијаш у појам, он оће да се жени...
Prvobitno napisano od Bandit Pa kako to red je za provodadžije..da se da nešto... Шуки ће да се побрине за то, не брини ти ништа.
Prvobitno napisano od supermen*prvi Os da se zenis? Prvo da te ubacim u spisak pa onda se dogovaramo za cenu. jel, a kolka je cena da zažmurite na jedno oko dok mladoženja bega?
Prvobitno napisano od Crash and Burn jel, a kolka je cena da zažmurite na jedno oko dok mladoženja bega? Ти никако да побегнеш с теме
Prvobitno napisano od Crash and Burn jel, a kolka je cena da zažmurite na jedno oko dok mladoženja bega? 10% popusta, nista vise.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Ти никако да побегнеш с теме pa nisam još na redu za ženidbu al... kad dođe vreme neće ni prašina da ostane Prvobitno napisano od supermen*prvi 10% popusta, nista vise. samo toliko, jeftini ste :raz_095:
Prvobitno napisano od Crash and Burn pa nisam još na redu za ženidbu al... kad dođe vreme neće ni prašina da ostane Ако си већ био у браку, ондак нећу ни да покушавам
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Ако си већ био у браку, ондак нећу ни да покушавам jesam al to niko ne mož da dokaže
Prvobitno napisano od Crash and Burn jesam al to niko ne mož da dokaže Ја ти верујем на реч
Prvobitno napisano od Crash and Burn pa nisam još na redu za ženidbu al... kad dođe vreme neće ni prašina da ostane samo toliko, jeftini ste :raz_095: Ma kako jevtini kad dajemo samo 10% popusta?
Prvobitno napisano od supermen*prvi Ma kako jevtini kad dajemo samo 10% popusta? ja bih platio i bez popusta, duplo ako treba
Prvobitno napisano od Crash and Burn ja bih platio i bez popusta, duplo ako treba Да се жмури на оба ока?
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Да се жмури на оба ока? pa naravno i popa i mladu da vežete da ne mogu da me jure :raz_067:
Pravila foruma