Dzaba vam rabota... nama si ovdi udavace, a i ako ima sve neke pudljive...
Ел то беше стидљиве ел страшљиве?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ovo drugo... a od tih stdiljivih bolje da se bega na pod hitno... ispadne golem belaj kad stidljiva ugasi svetlo... moz sam da kukuas ''ne daj me mame'', a od beganje nema nista!
Шуки, а да ти фино напишеш какава би то девојка требало да буде.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Cek da vimo prvo sta se nudi... posle ce nalazimo mane...
Е ма немој.
Увек може да се нађе мана.
Него, ето, ја те исхвалих, па ред је да и ти напишеш коју...
Nevalja se to poslem ce kazu narcis!
Не бре о себи, то сам ја завршила.
Нег о девојци
nevalja se ni to bre ce kazu picajzla, mnogo trazi...
Ау бре, наш шта сам ја написала све каквог тражим, нема шансе да постоји такав.
Сам ти напиши.
Zato i ne pisem... bolje nek se nadaju stogod... aj cu zazurim i ja na jedno oko kad su mane u pitanju ako ce te i vi dok begam...
А докле ћеш бре да бегаш
E to preslo u naviku kod men' sad begam i kad zaba zakrekece...
Пази вако.
Ретко која слична тема је постигла оволики успех.
Што значи само једно – ...
Sta, sta znaci, znaci da si nema udavaca jos...
Nesto se mislim mozda stvarno stidljive pa nece odma pa u javnost... ajd vako nek se javnu prvo tebi na PPej, a ti provodadzisi dalje...
Rigi, se ti to prenikova?
А како ћу кад не знам ни какву би ти.