Bogami...dovedes zeMsku kuci...u jutro se probudis a ono .....Muskitj...
Bogami...dovedes zeMsku kuci...u jutro se probudis a ono .....Muskitj...
:raz_067:...ma zahebi rupu...nesto sigurno...nego se bes na brzinu pa se kajes na tenane..
ako ima dzak ne se kajes... dzak je dzak ebes ga sta je unutar...
injaooooooooo... sad sam se setio.... zakupili mi salu neki dan ovo ono basket (da si ne pominjem da sam domalic polomio... bem ti loptu) kaze meni kum dzaba ti ovo ne se isplati... al da me ubacu golog, ugasu svetlo i da puste tri skoro pa manoletnice bilo bi interesantno makar za one sto gledu s tribine... kume kume ne moz ti tolko da trcis koloko one moz da begaju a kad ih i stignes prdno si u cabar... ne moz da zapnes... jedino ne valja ako se namerno sapletu a ondak obrni pa begaj ti....kolko te noge nosu...
Injaooooo... vid stogo shuki kod qvinceta u atar...
neje... no je beste noge da v'e dupe ne usere...
kako nema, pa makar prve brecne noci... znas seks mu dodje i kad gledis one 28 pegle sto si dobio... :raz_067:
...i to vruci sex...:raz_067:
to ti muski kupovali... ima tu nekih skrivenih poruka... mesaj, mesaj... jagodinka simonovic...
Pa eto menjas sa Rigelom..on 28 pegli...
i dva mixera,ak treba nesto da mesa...
А мешо само муж глет масу
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
А шта да купимо Шукију за свадбу?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Машину за судове