Prvobitno napisano od QueenOfClubs Немам кола Ел имаш ти? А, а? ne Prvobitno napisano od mica upravo tako..mada,imas dosta gay zena koje smatraju izazovom da smuvaju str8 zenu i navrznu ko mutave..sto je meni skroz bzvz... a jel ima onih gej žena koje oće da smuvaju gej muškarca
Prvobitno napisano od QueenOfClubs А ја кад се удварам па будем одбијена (било је и тога, да, да), само се окренем на другу страну и продужим даље. Који год начин да је употребљен. evo vezbacemo,kvin ja ti se udvaram a ti me uspesno dobij ) mislim,odbij,pardon
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Prvobitno napisano od Tiberius Meni jok, bas mi bude...zabavno Ма БРЕ.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prvobitno napisano od doc holliday ne Нисмо суђени једно другом.
Prvobitno napisano od mica evo vezbacemo,kvin ja ti se udvaram a ti me uspesno dobij ) mislim,odbij,pardon И шта ћемо после.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs А ја кад се удварам па будем одбијена (било је и тога, да, да), само се окренем на другу страну и продужим даље. Који год начин да је употребљен. To neki bRez srce, a verovatno ni oci...nema, ja ne bi iso
Prvobitno napisano od QueenOfClubs И шта ћемо после. posle ćete na večeru
Prvobitno napisano od QueenOfClubs И шта ћемо после. pa ja cem da patim a ti ces znati kako da odbijas ))
Prvobitno napisano od Tiberius To neki bRez srce, a verovatno ni oci...nema, ja ne bi iso Па не могу ја свакоме да се свидим. У ствари, великој већини мушкараца се не свиђам уопште. Али ето, пробала понекад...
Prvobitno napisano od doc holliday posle ćete na večeru Ош с нама?
Prvobitno napisano od mica pa ja cem da patim a ti ces znati kako da odbijas )) Е па нећу да патиш.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Па не могу ја свакоме да се свидим. У ствари, великој већини мушкараца се не свиђам уопште. Али ето, пробала понекад... Kad numes da se prodas
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Е па нећу да патиш. e onda nista
Prvobitno napisano od Tiberius Kad numes da se prodas Па нумем. Ја кад оћу, ништа. а кад нећу, ето их у хордама
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Е па нећу да патиш. Mozda i ne patis, mozda ti se svidi, meni bas estetski to...zena-zena
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Ош с нама? samo pod uslovom da dobijem ekskluzivni video materijal s udvaranja
Prvobitno napisano od Tiberius Mozda i ne patis, mozda ti se svidi, meni bas estetski to...zena-zena Ел ти естетски
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Ел ти естетски Umetnicka dusa, al samo...zeMsko-zeMsko, ono drugo...jok, nista nema...estetskog
Prvobitno napisano od doc holliday samo pod uslovom da dobijem ekskluzivni video materijal s udvaranja Вазда неки услови
Prvobitno napisano od Tiberius Umetnicka dusa, al samo...zeMsko-zeMsko, ono drugo...jok, nista nema...estetskog А гледао си, гледао
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma