od****s ga , da prostis
od****s ga , da prostis
evo,kod mene je bila sicuejsh
naime, covek tako..pilji, javlja mi se,prilazi mi dok vezbam i pita me '' sta radis''
pa vezbam
onda sedne preko puta mene i gleda me,i meni neugodno,i vidim ja nece se maknuti,pa sam mu rekla '' jel hoces da uradimo ovu seriju zajedno '' pa je rekao, hocu , i onda je radio,al sam crkla od sramote jer ,dok je dizao,celo vreme skoncentrisan na ...odredjen deo mog tela i onako,gleda u moje sise i tize te tegove a izgleda kao trokrilni ormar ,i ja onda pobegnem
pa poceo da prica nesto o tetovazama, tek ce on '' pa imas i ti jednu tetovazu''
imam?
tek ce on '' pa da,a sta ti je ovo ovde'' i pocne da mi dira kuk bez moje dozvole :smajli koji cvili : a to toliko mrzim,delujem sitno i onda misle da mogu da me diraju cak i kad JA NECU
e da,i biser,ja se hladim peskirom
On: jel ti vruce
ja:jeste
on:koliko imas godina
ja:21.
on:pa dobro je
:eek>
jednostavno..kazes mu -odbij-
Jedna moja drugarica
kaze,spopadali je u toku noci nekoliko,ona ih odbijala jer ima decka,i prilazi jedan,onako,skroz smaouveren, a ona mrzi takve, i tek ce on njoj
'' pa znas vidim ja ti tu svakog odbijas ali ja znam da ces meni dati svoj broj''
i sad, kako ona kaze,ne voli da razbija iluzije, i lepo mu kaze ''da naravno ''
i izdiktira mu broj Grand Taksija
i pita ovaj nju,kako se zove, kaze ona,mrtva ozbiljna '' Djuzmila'' ... ovaj gleda u nju,a ona jos ozbiljniju facu napravi ( ja bih pukla ) i kaze '' pa i to je ime, ne vidim u cemu je problem '' ,i kaze joj aj,pa nece moci to da zapamti
i ona ladno uzme papir i kaze,napisacu ti ja, i napise na papiru '' Djudju od sinoc ''
sledeci dan kad je video u gradu sa deckom prevrnuo ocima a ona pocela da se smeje
a imam tako poznanicu koja je sa drugaricom jednom u club usla i predstavljala se da radi u cvecari,a ova njena da peva na Zlatiboru tako da,eto, lazno se predstavljajte
recimo...poneses blanko vjencani list i ostavis da ti viri dva, tri prsta iz torbice.
menemi se niko i ne udvara..
Večnost je čista sadašnjost.
Ма Мица се шалела..
Večnost je čista sadašnjost.
a sto da ga odbijamo..
najbolje kad otvoreno kaže - e aj ne davi me više...
...i ćao...jes da je grubo, al je barem iskreno...sve drugo je agonija...
Познати ноћни клуб, атмосфера усијана.
Прилази ми неки дечко.
Ни здраво, ни да се упознамо, тражи минут.
Како да ти дам минут?
Само да га саслушам.
Ма скроз си модеран, ај продужи даље.
Али само минут. Па зар је то много.
Ма који ће ти андрак мој минут, мани ме се.
Јој, себична сам, али само минут.
Укључим штоперицу на мобилном и реко, да чујем.
Могу ли да те мувам?
НЕ можеш.
Па што си ми дала минут?
Сјајно.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.