Pena party...
Pena party...
где си пошла с крмељиве очи
Pročitala sam -Pre nego što zaspiš-Lin Ulman
i mogu da kažem da je prelepa.
A sad sam uzela da čitam-Celestino proročanstvo-Džejms Regfild...mogu da priznam da mi deluje baš zanimljiva i da ću je danas i pročitati najverovatnije ...
Bilo koju Aleksandra Mekol Smita Godinama sam odbijala da čitam misleći da su sr.anje. Kako sam grešila. Ne možeš ih ispustiti iz ruku: Npr:
Prva damska detektivska agencija
U društvu vedrih dama
Čudo u brzim motorima
Čaj za tradicionalno građene
Prijatelji, ljubavnici, čokolada
Štedljivo s komplimetima
Dođem danas u biblioteku, i zatražim prvo Lovac u žitu, kad pita mene bibliotekarka što se provaljujem s tim naslovima, ko mi je rekao to da čitam, i jel znam koliko je to staro, tako da nema tu knjigu.
Kažem ja onda Ubiti pticu rugalicu, kaže nikad nije čula za to..
I šta sad, uzeo sam Alhemičara sa najviše preporuka ovde, pa da vidimo..
U međuvremenu sam pročitao Alhemičara, Bridu, i Veronika je odlučila da umre..
Završavam Mi deca sa stanice Zoo, i sutra počinjem sa Dorijanom Grejom.
Dejvid Koperfild - divna knjiga, iako ima nekih dosadnih delova.
na primer, goran petrović ''ispod tavanice koja se ljuspa'' - lepa knjiga, brzo se čita...duhovita i lepo oslikava ljude koji dolaze u bioskop....
где си пошла с крмељиве очи
Lovac na zmajeve - nije me skoro ni jedna knjiga tako potresla. Sad čitam Hiljadu čudesnih sunaca od istog autora.
Pročitah Hiljadu čudesnih sunaca, skoro u jednom dahu. Ne ispušta se iz ruku. Pretužna na momente, ali preporučujem. Malo je knjiga koje su me dirnule u posldenje vreme.
Purpurni hibiskus, zaboavila sam ime autorke.
"Memoari jedne gejše" - mnogo bolja od filma
Ja sam gledala film jednom, a čini mi se da je bio ovih dana, i totalno mi se ne poklapa sa slikom koju sam stvorila u glavi
nikad se ne poklopi i grijeh je dobru knjigu kvariti ekranizacijom,sem naravno izuzetaka..naprimjer dr Živago ali ruska verzija(ne američka)
Pa kada smo radoznali