Prvobitno napisano od
Moonster
Ko se radovao i ne samo radovao već aktivno na sve moguće načine doprinosio da moja nesreća bude što veća, ubijao, proterivao, zarobljavao, mučio moj narod, taj itekako zaslužuje moju radost kada krene delimično vraća, još ih niko ne muči, ne ubija, ne proteruje....itd, pa moja sreća nije potpuna, ali biće u to sam 101% siguran.
Nivo, znači još uvek imaš dovoljan broj obraza da okrećeš dok te drugi udaraju ?
Meni je odavo te "finoće" i "tolerancije" prema pojedinim narodima ponestalo.
Šta te se tiče, da šta te briga, pa ne gori tvoja kuća, već tamo nekog xy-a, za koga niko nikada nije ni čuo. Tako je bilo i u početku, podsetimo se, šta nas briga za Sloveniju, iako tadašnja TO pobi one jadne vojnike tadašnje JNA koji su se predavali, ali hebeš to, pa u Hrvatskoj, hebeš tamo neke Srbe iz Hrvatske, bitno da nije kod nas, pa BiH, pa na kraju dođe i kod nas taj isti "požar", zapali se KiM, poče bombardovanje, granate sa raznim punjenjima, namerno gađanje civila i slično, da ne nabrajam više, sve to kao posledica onoga čuvenog, nek komšiji crkne krava, bitno da nije moja.
Samo niko ne shvata da ako neko pljačka ili ubija komšiju, taj isti ili ti isti će doći i na vrata onoga i onih koji tome istom komšiji nisu hteli da pomognu kada je trebalo.
Odraziće se, ali ne direktno, već indirektno preko BiH ovaj put.
Što se Afrike, tačnije Libije tiče, poveži, Libija, Al-Kaida, Italija, Rim, lako je i sasvim logično, ako uspeju da skinu Gadafija, a bojim se da će se to desiti.
I u pravu si apsolutno, ako Gadafi ode ono što će se posle desiti trajno će se odraziti na ceo svet.
U vezi događaja u Hrvatskoj, ja čekam neke druge događaje koji im sleduju pa da onda otvorim šampanjac kako i dolikuje.