nemate pojma
nemate pojma
где си пошла с крмељиве очи
Па објасни нам.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa neću....odmah ima da me propitujete, a mene mrzi da odgovaram.
Nije te sramota.... da prijaviš srećan brak...pa to ne postoji...
Ок, прихватам да немам појма без питања.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pogle koliki ti nos poraso...
e, kad si se posula pepelom, onda mogu da kažem....lakše mi je
srećan brak te ne tera da mnogo razmišljaš o braku. svaki dan je, na kraju - dobar dan, jer ovako ili onako bio svrsishodan.
u srećnom braku nema velikih svađa, ali ima velike radosti, koja ne mora da bude zajednička ali koja može da se deli na daljinu...srećan brak opstaje uprkos svim krizama i tad opstaje najlakše, jer se sva ljubav koncetriše na prevazilaženje krize.
srećan brak je kao dobar brod, koji miruje kad je lepo vreme...a koji je najbolji kad je oluja i kog ceniš baš tada zbog te osobine - sigurnosti.
srećan brak je nemanje potrebe da tražiš dalje.
to je kao dobar osećaj da si napravio dobar posao sa samim sobom za sva vremena.
p.s. dok sam ovo napisala, niklo je nekoliko postova na koje ne znam šta da kažem.
Jel bilo tako? jeste! , a bice i dalje...tako
pa jes...''neko''...a gde je neko da piše o tome?
Ах, па можда се неко несавршен зезне и ипак пријави на форум, шта знаш...
Ja bih napisala,ali ce da zvuci nekako...bezveze mozda.
Mogu da napisem da sam srecna u braku,srecnija nego ikada u zivotu.Cak srecnija nego u djetinjstvu.
Cini me srecnom sto me on na svaki nacin ispunjava,sto je pun razumijevanja...Znam da bi zbog mene ucinio sve,bas sve...Nedostaje mi kada nije pored mene i kada je na poslu,jedva cekam kada ce kuci da dodje.Kada poslije dugog i teskog dana pricamo o bitnim i nebitnim stvarima,smijemo se necemu sto je samo nama smijesno...
Ne znam,ovo sve vjerovatno zvuci glupo,ali to su stvari koje mene ispunjavaju,u kojima sam srecna.
Глупо?
Па ово је дивно.