pa on nije poljoprivrednik prico..on je rentijer..izracunaj sama kako..ako ima 35ha,u jednom ha ima lanac i tri frtalja,u sremu racunaju na jutra ,ali je to istovetno .ako je dao u arendu,ove godine je bilo 12oe lanac i obicno traze novac unapred njemu je to isplaceno...ako je pogodio u naturi,ne zanima ga koliko je dobio poljoprivrednik,on uzima 30 procenata otprilike srednjeg prinosa u tom mestu i stavlja u ambar..ili proda.i bas ga briga,moze da gaji curke,ima vremena za bastu,a dobio je i subvenciju od drzave iako nista nije ulagao ,jer se subvencije isplacuju vlasnicima.njega ne zanima ni da li je bio grad,na nekoj parceli,da li je negde plavilo,kolika je klijavost semena zvucnih imena-pako-,lg-,romansa,skupih jer su americka i francuska,a zp i ns instituti svetskog glasa unisteni,nije ga zanimalo da li je u ruskom vectackom djubretu-an-pola gipsa i kreca umesto azota i ne znam sta jos..veliki posednici sa preko 100ha mogu da izvuku korist..svi ispod 50 ha,kojih je najvise sa poljoprivredom zivotare.on ne prica celu pricu.moji seljaci,ljudi koje znam,nikad ne kukaju sto rade,vec sto nema konkretne zarade.