pa odgovorila sam...
ko je kriv, pa ko je kriv.. i šta kad nađemo krivca?
pa odgovorila sam...
ko je kriv, pa ko je kriv.. i šta kad nađemo krivca?
Večnost je čista sadašnjost.
Kad su deca u pitanju, u mom slučaju sve im je dozvoljeno izuzev teške krađe. Kad se setim kakav sam bio kao dete i prolazio sam uglavnom nekažnjeno, kako onda ja mogu da kažnjavam nekog za istu stvar koju sam ja nekad uradio.
Da ne bude zabune nemam svoje dece ali su setrini klinci pod mojom žestokom zaštitom i ni rođena majka im ne sme ništa ako sam ja u blizini.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Не, него полицајац који јој је дао дозволу.
Мислим, ОК, свако васпитава своју децу како најбоље уме.
Ово и јесте тема о томе у неку руку.
Како треба васпитати дете у данашње време.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Pa je li o vaspitanju ili o rezultatima vaspitanja?
Kada dete upadne u nevolju, to je već rezultat nečega što smo do tada uradili.
A da se zapitaš, šta će biti ako dete ne bude smelo da ti se obrati?
To je isto vrlo interesantna tema.
О томе сам већ писала, да је најважније поверење и да ме се не плаши.
А ти отвори ту тему, само, не видим какве везе она има са овим заиста.
Да си пажљиво читала уводни пост и ниси се ухватила искључиво за конкретан пример
(при томе не знаш шта значи положити на пунтићу рецимо, а онда сести у Це5, то је као да си детету дао митраљез и везао му очи при том),
видела би да то и јесте само последица низа догађаја који су морали претходити.
И колико ми јесмо свесни колико и кад чинимо добро својој деци а кад им заправо чинимо медвеђу услугу и умемо ли да повучемо границу пре неголи буде касно.
И тема је само о томе, а не о саобраћајки, она је само пример за који случајно знам.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Mislim.. mene barem pomisao na to u šta sve mogu da se uvale, a da ja ne znam
prestravi načisto...
Не знам зашто из поста извучеш само оно што ти одговара.
Ma nisam trebala ni da pišem na temu. Ja pričam nako, tek da nam vreme mine,
pa zato valjda mislim da nema potrebe da takvim tonom nastavljamo. Saću ja
tebi da kažem šta ti ne znaš, ša ćeš ti reči meni. Pa mislim.. bezveze načisto..
Idem da se igram sas smajlijima.