Немој да ти ова лавица покаже како се живи у чопору
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ахам.
Само што су у чопору лавова све женке у сродству.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
НараФски.
Она, њена мама, њена сестра, њена бака.
А повремено, њена другарица бр 1, па друга другарица бр 1а, ондак она мало мење другарица, па комшиница, колегиница.
Фала лепо, ја у тај чопор не идем.
Теби ако је лепо, само изволи.
Teško meni sa tobom, lepo ja rekoh još na početku
Kakva mama, sestra, baba...itd. po rodbinskoj liniji
Ma bre modelsice, onako fine, recimo tri Ruskinje, četiri Poljakinje, Dve Čehinje, nekoliko Japanki, nekoliko Indijki....i tako to UŽ (ujedinjene žene) u jednom pakovanju
Sada je sve punooooo jasnije
A to što kažeš za prijateljice, to ide, ali večinom kod Indokineskinja, Tajland, Vijetnam, Laos, Mianmar, Singapur, Indonezija....itd
Ето, кажем ја, нигде урмашица нема.
А ти питај чика гуглета у каквим чопорима живе лавови, да ти се не деси онај типично српски.
Kako bre nema
Pa šta misliš kako se do pomenutih najlakše i najbrže dolazi, šaljemo pismo po golubu pismonoši, pa za jedno nekoliko meseci dok odgovor stigne, mi možemo i korenje da pustimo
Sve je to na samo nekoliko klikova miša daleko, ne zna čika Google baš sve, ne piše se sve njemu
Ne brini se za Lavove
Не бринем ја за лавове, такви ме заобилазе у широком луку.
Они налете ту и тамо.
Nisam dugo vremena videla devojku koja mi je toliko oduzela dah ali,i rastuzila me istovremeno jako.
Btw ima bundu kakvu ja zelim.
Soraja
Uploaded with ImageShack.us