Prvobitno napisano od
Raisa
a to rade samo malobrojni izuzetno jaki svećenici, ili kao što bi neko drugi rekao:"Jaki (tvrdi) u veri", a takvih je uvek bilo jako malo.
pa znam ali,ja govorim generlano tim..lokalnim dodjosima egzorcistima,pozvacu aj oca Peru da je izbavi,koji tako dodju,a drshce im ruchica. vise sam mislila na zaposednute,da ne smeju d apokazu strah,jer onda svi nagrnu,ali tesko je ne plashiti se nepoznatog,pogotovo ako znas da je mocnije od tebe,i dzabe se onda mole,jer onda oni pocnu da se podsmevaju,rugaju, ti onda vidis da se oni ne plashe dok se molis pa se josh vishe useres i...
pa onda kad se svadjaju,koga napdaju pre,one verne il one koji su se ''otudjili '' od Boga,mad au toj slabosti ima nesto,nije zabadava kad si slabiji psihicki i duhovno da pocnes da se budis ko navijen u tri ujutru svako veche,a kad si smiren i stabilan to se sve redje deshava....ali to koga zaposednu je isto ko sa vidovitoscu,kome se mrtvi ,a vala i demoni javljaju,senzibilitet,osecajni. Bas ima jedna lepa recenic u jednom filmu,a tacno prikazuje,sin vidja mrtve itd,majka ne,i kad su doveli egzorcistu u kucu pita decka '' you see that man standing in the corner dont u ''..pa majka pita,sto ne moze ona da ih vidi,pa joj ovaj kaze '' thats because youre healthy and stable,your not supposed to see them''.