Шта за вас значи бити дама?
Илти за мушке: шта сматрате да је потребно да жена има па да кажете, е ово је права дама?
Да ли их је све мање у данашње време?
И, да ли волите даме?
Шта за вас значи бити дама?
Илти за мушке: шта сматрате да је потребно да жена има па да кажете, е ово је права дама?
Да ли их је све мање у данашње време?
И, да ли волите даме?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Za mene su sve zeMske Dame, samo po neke to numeju da...pokazu a neke to previse isticu pa...im ne stoji
pu, pu prvi
А оне које умеју, како тзо онда изгледа?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Moje poimanje dame je...zena sa stavom,stilom,manirima,sposobnošću da u svakoj situaciji odreaguje umereno.
Nema baš toga puno danaske
Nešto se sve izopačilo....jednostavno nije više "in" da budeš fin
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Prava dama je vaspitana da bude dama još od malih nogu. Najčešće potiče iz gospodske, dobrostojeće porodice, a majka joj je takođe dama. Na nju se ugledala dok je bila mala. Poštuje sebe, ali ne deluje sebično i samoživo.
Vaspitana je, obraća se ljudima s poštovanjem. Dostojanstvena, prefinjena, nikad gruba, bezobrazna. Ne prati modu slepu, preferira klasični stil. Obrazovana je, govori francuski, svira klavir.
Dama vodi računa o sebi, svom izgledu, zdravlju, kulturnom uzdizanju, mestu u društvu... Čak i dok baca đure deluje dostojanstveno.
A dok riba wc?
Večnost je čista sadašnjost.
Prava dama ne kleči dok riba
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Nego?
Večnost je čista sadašnjost.
Чучи бре, или има оне четке с дугим моткама, па издалека, да јој не прсне у косицу.
mene "dama" asocira na stariju ženu, sa šeširom, bundom, biserima i mačkom...
ženu koja ne prdi, ne podriguje, ne čačka nos, čak ni kada je sama... možda ni ne kaki...
a ja sam sirovina... ako je ovo gore navedeno dama...
Dama je harizmatična , šarmantna, uglavnom elegantna, pozitivna, ne moze biti glupa i vulgarna i eto to je odprilike... lakše mi je da je prepoznam nego da je opišem...zrači nekom unutrašnjom lepotom...ne moramo je ni upoznati možemo je uočiti po hodu (to mi je ostalo u glavi jednom nam je to napomenula profesorka srpskog, ne bi mozda ni razmišljala o tome)...Volim dame, ne znam nekad mogu da izazovu neku vrstu divljenja, onako kao celokupne ličnosti...