ja sam dama...sve umem
ja sam dama...sve umem
Ciji potpis?
Dama u ovim zlehudim vremenima nije česta "pojava"..mišljenja sam da je dama žena koja je prije svega odmjerena,kako u vizuelnom,tako i u verbalnom..žena koja je ženstvenog ponašanja,blage intonacije i pomalo vidljivog autoriteta.Žena koja zna da kaže Ne a da se pritom nasmiješi..
Damu vezujem za neka davna vremena. Moja prababa je bila dama , pa i moja baba. Dame sada ne postoje.
dama je svaka zena koja ume da kaze -hvala,izvinite,molim vas,da se nasmesi i kaze-ljubazno od vas...jednom recju zena koja ima kucno vaspitanje,stil i obrazovanje.
A takvih je malo, naročito samoprozvanih...
eli mekferson 48 godina a izgleda ko da ima 23
a kako ti po fotografijama znas da je ona dama?zato sto dobro izgleda?
eto znam, rekla mi dragana ognjenovic a njoj verujem... ima sve manire dame... ako ne verujes pronadji neke jutjubove pa oceni... a zena ako drzi do sebe mora da drzi pre svega do svog izgleda. i gari je inace gdin coek znaci komplement takvoj dami iako je bio fudbaler uvek je odskakao po svojim finim manirima...i kad polomi nogu protivniku izvini mu se i iznese ga sa terena a to je priznaces retkost danas.
ma daj..sto ne kazes lepo -takva je moja predstava o dami-..imas pravo da zamisljas samu kako ti hoces..
u tome i jeste razlika izmedju nas dvoje,za tebe je dama slika..a damu cini sustina.
A Geri joj dečko ili deka?
Он има 50 а она 42
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ona ima 48 queenche.. kad mi nadjes zenu koja sa tolko godina izgleda ko eli a bogme i leri sa svojih 50...ondak....
prva liga, dama par ekselans, maniri, gracioznost, hod, stil, izgled, profesionalnost, negovanost, vaspitanje... ma... moz samo da je sanjate