А ел може жена да буде дана ако пуши?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ma zaebavam bre, kaka d.o. nema ona pojma ona je opicena 100 gradi... pre neki dan ugledah slike eli i rekoh sebi da zaista ne videh dugo zenu njenih godina da se tako dobro drzi sto je nepobitna cinjenica... a inace zvali su je bodi a i zvali su je i lejdi bodi kasnije... mis' ako je vec imala taj nadimak onda mora da ima vatre ako ima i dima... nemam neko specijalno postovanje prema zeni dal je dama ili "obicna". mora da ima osnovno a to je onaj esencijalni zenski atribut po meni, senzibilnost i dubok unutarnji zivot. sad dal ima izvajane ruke i prste kad drzi cibuk ko avedonovi modeli nebitno mi totalno... a obicno zene koje nose titulu dame i tako se ubise da se ponasaju da celom svetu pokazu da su dame obicno su u realu susta suprotnost. i tu cu stati da ne bi reko nes ruzno sto necu.
lepo
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana
trljam oci i ne verujem da sam vido psetanceta
Zasto?
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana
a da ne brkate malo pojam dame sa ženstvenošću?
urođeno, ili stečeno?
ima dama koje su kupile dotičnu titulu i ne može se reći da to nisu, uz malo dorađivanja, što mentalnog, što fizičkog, što kulturnog uzdizanja... nesu se take rodile.
ipak je ta kategorija, po mom mišljenju, bogom dana... u paketu sa ženstvenošću, harizmom, stilom i lepim manirima... mora da ima na šta da se primi, jelte...
mislim da ne razumem kad kažeš da su ''kupile dotičnu titulu''...da li je dama titula i da li moguće kupiti je?
где си пошла с крмељиве очи
ma nije valjda da veruješ u to? mislim da ako i postane dama (uz manje ili više novca) - ipak je imala predispozicija za to. i ne znam da li si mislila na seljaku ili seljančuru...jer, neke seljanke mogu da budu veće dame od ovih koje su rođene u gradu.
a seljančura...nema tih para koje bi je načinile damom.
где си пошла с крмељиве очи