hvala moon
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Hvala Crash
Muzika za vozače
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
nasla sam se :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja sam više u ovom fazonu
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Pošto nisam otvorio temu F1 2013, a mislim da nema smisla otvarati je na polovini sezone ovde u kafani ću povremeno objaviti po neki detalj iz ove sezone.
F1 MOMČAD Mercedesa proglašena je krivim zbog testiranja protivnog pravilima.
Što se kazne tiče, Mercedes neće imati pravo sudjelovati na testiranju mladih vozača i primili su službenu opomenu. Pirelli je isto tako primio službenu opomenu. Trošak Tribunala podjednako će podijeliti Mercedes, Pirelli i FIA.
Tribunal u sastavu Edwin Glasgow, Christy Harris, Patrick Raedersdorf i Anthony Scott Andrews odlučio je kako su Mercedes i Pirelli naštetili sportu. Mercedesov odvjetnik, Paul Harris, u svojoj završnoj riječi predložio je, ukoliko Mercedes bude proglašen krivim, kazna bude u obliku upozorenja i zabrane sudjelovanja na testiranju mladih vozača.
“Testiranje mladih vozača je trodnevno testiranje tijekom kojeg momčadi imaju punu kontrolu nad testiranjem i imaju pristup svim podacima o gumama i bolidima,” izjavio je Harris. “Ako je naša situacija takova da će nam Tribunal zabraniti sudjelovanje u nekom od događaja u organizaciji FIA-e, testiranje mladih vozača je upravo takva prilika.”
Tako je završena priča o još jednom F1 skandalu, no pitanje je kako će na kaznu reagirati ostale momčadi, pred kojima je VN Velike Britanije.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.