Status :
Registrovan : Mar 2011
Pol:
Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
Vash ljubavni profil sa 7 ,15, 18 25 i 70 godina
tema je,dakle...zamislite pet strana iz jednog dnevnika,pardon,iz vise. prvi dnevnik kojiste pisali kad ste imali 8-7 godina, drugi sa 15,treci sa 25,poslednji.... :-) zamislite da uzmete jednu stranicu iz svakog tog dnevnika,da iscepite jednu,vratite svih pet sveski u kovceg i postavite ovde.
kakav je bio vash ljubavni profil i zivot sa 7,kakav sa 15,18 sa 25,i kakav mislite da ce biti vash ljubavni zivot kad budete imali 60,70,80 i kusur godina? Tipa,poslednja stranica koaj je bila iscepana,vi kao 70 godisnji dekica,pishete
'' danas su me bolele noge. nisam bas mogao da hodam,ali ona je bila tu pored mene da mi menja obloge. moram da pazim ,i dalje je malo rasejana kakva je bila,a primetio sam da i nju bole ledja pa se sporije krece,morao sam da joj pridrzim ruku kad smo prelazili put ...etc.''
dakle,taj poslednji neka bude vash finito. bez zezanja tipa '' danas me jana ponovo nosila u ugrentni.''
id. podrazumeva se,da izmejdu redova opishtee vashe vidjenje ljubavi i vasheg ljubavnog zivota,i nadanja,itd i tako bliznje.