Dakle, moje dame..koje dezodoranse koristite?
Da li ste verne jednom ili ih menjate? (m'sm dezodoranse)
Sprej, roll on, stick..?
Dakle, moje dame..koje dezodoranse koristite?
Da li ste verne jednom ili ih menjate? (m'sm dezodoranse)
Sprej, roll on, stick..?
Dove, cool waterlily&freshmint scent
dugo sam koristila razne niveine dezodoranse, i u stiku i u spreju...ali, rexona mi definitivno ne prija - izaziva alergiju
где си пошла с крмељиве очи
Retko kad koristim , mada sad gledam u fiJoku i imam C-tru i BU pa te povremeno naštrcam.
Ja stalno menjam jer nisam nasla odgovorajuci..Uglavnom su u spreju i moraju da budu anti - white marks.
Mislila sam da sam konacno nasla odgovarajuci Garnier Minerals ali pogresih.
Nastavljam potragu
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
Meni se taj Garnier uopšte nije dopao
a potragu ćeš završiti 12. nikada
sa svakom novom reklamom će se pojaviti proizvod koji će na reklami imati baš sve što ti treba, ti ćeš se primiti, kupiti ga i posle nedelju dana ćeš shvatiti da si džaba krečila (kao i svaki put do sada) tj krenućeš u potragu za novim...i tako će biti sve dok se ne dođe do shvatanja da se kupovinom kancerogene kozmetike stiže samo do hemoterapije, a ne do 24h ''zaštite'' i odsustva belih fleka ili čega već.
every year, every week, every day, every memory
istina..
Večnost je čista sadašnjost.
Korišćenjem proizvoda koji mirišu, a ne stvaraju opštu telesnu zatrovanost i buduće finansijske odnose sa farmaceutskom industrijom ...a ako sad po automatizmu usledi pitanje - a koji su to proizvodi?, doći će i automatski odgovor - google u ruke, put pod noge, pa tražite, sve ima svuda za svakoga....samo sklonite pogled sa tv reklama i mrdnite se iz fotelje
Hmm, u pravu si ti , ali da li to ima kod nas...
za tebe pričo nisam ni sumnjao da nećeš , pre bi umrla nego što bi koristila bilo šta što nije zvanično aminovano, odobreno ili opšteprihvaćeno
ena ima kod nas naravno, samo ne ispiraju mozak time pa ljudi obično ne znaju
pa na kozmetiku sam i mislio pričalice ...tako da nisam pogrešio
nema mere koja može izmeriti moju nepogrešivost