sto si onda mene citirao )))
ma slusajte, zasto bas takva recenica kad nesto zeznete, a ne neka druga?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa to im milo cuti
kome?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
tim sto su se zeznuli
Koje bre kajanje, valjda radovanje
pa i ja to kazem
pa nisam je ja otvorila..
retko se kajem, zbog sexa-nikad.
Ma ne kajem se. U tom trenutku, kad sam to uradila, svakako je postojao razlog,zasto sam to uradila. Sem kad sam pijana Srecom, takvi momenti ne postoje
Umem da se zapitam, sta li mi je to, trebalo, ali sve sto sam uradila je jedno iskustvo vise i cenim da bih se opet saplela, na isto ili slicno kamenje, kad bih isla ponovo, tim putem
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Izreka nije stvorena da bi se shvatila bukvalno. Takođe, ne može se primeniti
ni na sve situacije povodom kojih bi mogli da se kajemo.
Odnosi se na nešto u čemu smo uživali, ali je kasnije donelo loš rezultat.
Večnost je čista sadašnjost.