Stara izreka kaže da nema, ali mi se čini da ima, ponekad.
Kod Vas? Ako ima, zašto?
Stara izreka kaže da nema, ali mi se čini da ima, ponekad.
Kod Vas? Ako ima, zašto?
El ovo bukvalno ili...?
Ne mora odmah posle, može i posle nekog vremena da stavite prst na čelo i zapitate se - šta mi bi, pa sam se ..... sa ....
Nema kajanja, možda žaljenja, ali kajanja nema.................pod uslovom da ste pri zdravoj pameti tokom j.b.nj.
Da..da..stavi se prst na čelo i pita: Šta mi je bilo( A bilo mi je,je l te?)..ali vremenom,vjerujem,čovjek nauči da se ne kaje ni za šta šta je uradio..
Pa,nema kajanja šta ja znam...što kaže ovo Čudovište iznad,jedino možda trunka žaljenja...ali kad pogrešim spremna sam i posledice da snosim
Срећа да је тако, јер би у супротном било превише мазохиста.
Ову изреку не схватам буквално у смислу секса.
Она се проширила на све сегменте живота.
Чему води кајање?
Човек треба да буде свестан да је у том моменту то вероватно било неминовно,
да прихвати своју грешку и запамти је да је више не би поновио, да размисли о
томе шта је довело до таквог развоја ситуације и о другачијим опцијама у будућности.
Па, почев од секса до играрија на берзи.
А што се самог секса тиче, да, једном сам се озбиљно забринула за себе.
И страх је био оправдан.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
prava tema za vako jutro....
UF...
Koj li me bio po usima...
Надовезала бих се: а тек у континуитету мож да буде ... Ма мора да постоји неки стрчан назив, нег не могу сад да се сетим...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
meni se jednom desilo,ali ne bukvalno zbog seksa,vec zbog toga sto sam pristala na vezu..kad idealizujes nekoga,cini ti se divan a posle dva izlaska s njim prosto se osecas ko poslednje g...i posle nikako da se otkacim i prosto me sramota kolika sam glupaca bila
Nikad se nisam zbog seksa bas kajala...pazim s kim sebip doduse zadnji put sam igrala ruski rulet i mogla sam glavu izgubiti ali,cudno poverenje koje sam osetila prema njemu se isplatilo. al kad pomislim samo sta je moglo biti da je on drugaciji...poverenje do te mere da smo se vec drugo vece *e*ali ( bilo bi odma prvo vece,al eto,odana dushica drugom pa nije htela ) svaki put k****li bez kondoma,ima me snimljenu na mobu,da ne pominjem njegovo poverenje prema meni,jer,sta je covek meni prvo vece pokazao to ne bih ni da nekog znam citav zivot.... a istrpeo je svasta,svaku moju optuzbu,sumnju,do te mere da sam cak,sa nevericom ga gledala na kraju
Skuplje su me koshtael pogresne procene sa nekima,nego seks sa njima. Tu sam se vec toliko opekla da sam gotovo paranoicna,a i generalno sam uzasno oprezna i paranoicna ,pogotvo sa onim s kojim lezem u krevet...lakse je uci u Alcatraz nego biti moj decko
a sto bi se kajali? ne razumem...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.