I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Pa ebi ga ako nekoga batinama treba čuvati, onda je samo pitanje kad će ti snaga i koncentracija popustiti
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
A o čemu razmišljaš?
Večnost je čista sadašnjost.
znatizeljno se pitam kako ce se situacija odvijati
meni je to smesna situacija.. mislim, ne zelim da budem iskljuciva, ali svakako mi partner ne bi bio onaj koji flertuje sa drugim zenama dok je sa mnom u vezi je l'... ocekujem da mi se uzvrati onoliko koliko i sama pruzam
elem, ako dodje do toga da se neko mom partneru udvara, a on to oberucke prihvati, sigurno mi vise nece biti partner naravno, takva situacija se resava iza zatvorenih vrata, a ne pred ocima prisutnih
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
znaci,odgovor bi bio,gledaces mirno dok ne stignete kuci,jel tako nekako
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
znam da tema nema veze sa pesmom, ali kad god vidim naslov ja se setim ove balade
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!