I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Pa ebi ga ako nekoga batinama treba čuvati, onda je samo pitanje kad će ti snaga i koncentracija popustiti![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
A o čemu razmišljaš?![]()
Večnost je čista sadašnjost.
znatizeljno se pitam kako ce se situacija odvijati![]()
meni je to smesna situacija.. mislim, ne zelim da budem iskljuciva, ali svakako mi partner ne bi bio onaj koji flertuje sa drugim zenama dok je sa mnom u vezi je l'... ocekujem da mi se uzvrati onoliko koliko i sama pruzam
elem, ako dodje do toga da se neko mom partneru udvara, a on to oberucke prihvati, sigurno mi vise nece biti partnernaravno, takva situacija se resava iza zatvorenih vrata, a ne pred ocima prisutnih
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
znaci,odgovor bi bio,gledaces mirno dok ne stignete kuci,jel tako nekako![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
znam da tema nema veze sa pesmom, ali kad god vidim naslov ja se setim ove balade
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!