Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Verujem da onaj koji nestaje ne želi da povredi partnera, da kaže šta mu ne odgovara u vezi i zato nestaje. Ne verujem da to radi iz pakosti i da bi povredio. Mislim da ti ljudi iskreno veruju da čine dobro tako što neće otvoreno reći šta im smeta. Put do pakla popločan je dobrim namerama.
Meni se desilo da je momak tek tako prestao da se javlja, nije odgovarao na pozive, sms-ove...Neverica, zabrinutost da mu se nije što djesilo, i ogromno razočaranje kad sam čula da je bio u gradu sa društvom itd itd, dakle živ i zdrav, a opet ćuti k'o zaliven.
Je.bem li ga, mladost, neiskustvo tadašnje, zaljubljenost, posmatranje te veze kroz ružičaste naočare, ignorisanje nekih stvari koje mi nisu delovale bitno.... Bilo je signala, ja ih nisam videla.
Samo da dodam da sam mnogo patila dok se to dešavalo, razmišljala zašto je tako postupio, šta mu je smetalo kod mene, da nije možda imao drugu itd itd... A sigurno bih patila i da sam znala razlog.
Okreni, obrni, ne valja. Boli, pa boli.
Nema opravdanja. Najgoru stvar udeliti nekome je ostaviti ga u mraku ( neznanju )
nismo nema deca od 7 godina da ne znamo otvoriti usta i reci '' idem ''
i kukavicki je vrlo. znam primere gde je sve valjalo,tj nije bilo neke svadje koja je prethodila tome itd, a druga strana opet nestane.
zaista je ruzan osecaj.eto ja sam i posle niza godina zapamtila tu devojku i uvek sam se pitala zasto je tako otisla,zasto nije rekla,preispitivala se,vagala svoje reci.verujem da je u slucaju partnerskog ostavljanja jos gore.
У суштини, не би требало лупати главу око таквих.
На крају, такви никоме и нису потребни.
Мислим, то сад знам, кад су године прошле и кад сам их сретала успут...
Коме треба партнер или пријтељ који само заћути и нестане.
Никоме, баш.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.