pa, koristim bilo kog proizvođača koji ima u ponudu boju slonove kosti...uglavnom, ne kupujem preskupe boje za kosu, jer nisu ništa bolje od onih koje koštaje 300-400 kinti .
poslednja 2 puta sam se farbala sa ''londinom'' bojom platine - ok je.
где си пошла с крмељиве очи
Takodje "Londa",tamno smedja.Bas sam zadovoljna...i cijenom i efektom.
Nažalost, u Nišu više nema u prodaji Crazy Colors farbe, ako neko zna da li ima u Bgd-u, možemo da se dogovorimo za slanje kad mi zatreba.
Inače planiram na leto nešto zeleno-plava-crvena.
: )
E svašta , vidi stvarno...menjala sam dosta pa sam pobrkala , da garnier 8.1
Ne znam da li je neko koristio BIOKAP farbe za kosu ? Cena im je jaca za razliku od ostalih farbi.
preparati BIOKAP prirodnog, biljnog porekla i NE SADRŽE:
- parafinske frakcije,
- produkte životinjskog porekla,
- natrijum laurilsulfat,
- hemijske supstance koje toksično oštećuju vlasište i same folikule
Dobra farba,kvalitetna ali ne može postići baš sve nijanse,zavisi koju želimo
I ja sam plavuša i kontam Kvini kako sve farbe poznajem na svijeT ovaj..al šipak..e,za tu tvoju nisam nikad čula.
ja se toliko lomim da li da se farbam ili ne...
imam zift crnu kosu do struka, i hocu u platinasto plavo... svidja mi se ideja da se promenim skroz,morala bih da promenim nacin sminkanja, oblacenja ( samo bih crno nosila verovatno,jer je to ionako moja omiljena boja )...
jedini proble mi predstavlja sto mi je kosa inace prilicno divlja,jak talasasta,neukrotiva,pa bih trebala prvo pare da skupljam za trajno ravnanje koje je nekih 10.000 , pa tek onda da se ofarbam....
problem mi je i ten, crna sam i inace ali,platinasto plava bi mi olaksala jer sam u licu kako ide jesen-zima dosta bleda i dekolte, i ne bih morala da idem na pokusaje przenja u solarijumu da bih imala boju u licu
Garderobu bi mi strasno olaksala takva kosa jer ovako em sto sam crna po tenu,em imam zift crnu kosu,em sam sitna pa sve i da hocu ne mogu stalno crno da nosim,crne bundice,majice jer delujem jos sitnije i proguta me toliko crne
jedino sto me nervira je nega te proklete kose
meni bi to onda bio atribut broj jedan,jer platinasto plava i jos do struka najpre upada u oci
ja em moram da dam 10 000 za trajno ravnanje,em cu na svaka dva meseca morati kod mog frizera da dajem 4000 i ko zna sta jos da radim da bih imala ''lepu ravnu,tanku,do struka platinasto plavu kosu''
pukla bih Bog te pitaj koliko para godisnje da bi mi ta kosa izgledala stalno sredjeno
jedino ne znam kakav bi karmin stavljala i sta bih sa tim radila, crni kreon bih onda stavljala 24-7, iako ga i sad stavljam stalno ali,tad pogotovo
ali,sama pomisao da budem ''plavusica''.... me iritira
ali mislim da bi bilo zanimljivo jer sam u licu strankinja,mesanac sam,i onda,ocekujes mesanca sa crnom kosom jer izgleda egzoticno a tek kontrast na to,umesto crne kose plava....
Имам малко тамнији тен и тамно смеђу косу.
И једном одем да извучем светлије праменове...
Оне на фолију и у две нијансе
Фризер изабере, офарбају ме, то јест, истонирају а ја ко лоше офарбана Циганка.
Одем судрадан на посао, сви ћуте, нико не сме ништа да ме пита.
Шта да вам причам...
И истог дана одем у прву продавницу на коју налетим да купим било какву фарбу.
И уђем баш у ту где продају те Давинес и купим.
Каже ми жена да сад пошто сам је купила имам право на бесплатно фарбање.
Колико сам јој била захвална у том тренутку не можете ни да замислите.
Само да не морам више онаква на улицу.
Не стоји црнкама плаво, па макар и шатирано.
Изгледају вештачки и јефтино, а нарочито с тим истањеним, изблајханим косама.
А кад видим црне обрве и трепавице и изблајхану косу, мени буде некако жао, и питам се, која је мука натерала да се тако унакази.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ja sam svetlo smedja,sa plavim ocima i imam izvucene pramenove jedno dve godine unazad..lepo mi cuce,nisu jako upadljivi,deluju kao izbledeli na suncu..jedino mi je problem sto moja stalna frizerka ne nalazi uvek isti blans.obicno ga mesa sa bebi plavom,ali kad ga dobije iz bosne onda je to ujednacena boja koja meni traje i po 5,6 meseci,dokle god ,sisajuci je ne skratim i te pramenove.dobavljac sa kojim ona radi ponekad nema taj bosanski,pa joj uvali neki drugi,desavalo mi se da ispadnu zuti,tako da sam stalno pri pranju morala da stavljam preliv.
Ja vec pola godine kupujem Selectiva farbu za kosu, u prodavnici Planet Hair, imam u Zemunu, usput mi je. Kosu sam unistila sa Keune, onom nekom rasprostranjenom plavom, ne secam se broja, skoro belom. I onda mi je Lupe rekla sa ovu prodavnicu, da daju i savete i da su ok. Otisla sam tamo, objasnila prodavacici kakvu boju zelim da dobijem, a htela sam neku prirodniju plavu, svetlu ali prirodnu. Devojka mi je dala ultra svetlo zlatno plavu i 9% hidrogen na sta sam je ja gledala u cudu. Mojoj kosi jedva blans i 12% da izvuku onaj crveni pigment, a prirodna sam crnka. Kaze ona nista ne brinite, dobicete boju koju zelite a kosa vam se nece ostecivati. I zaista je tako. Evo tacno mi se kosa negde na pola duzine razlikuje. Ovo novoizraslo farbano selektivom cak uspe i da se izmasti, nije izgorelo, izrastak ravnomeran, svetlo zlatno plav. Odusevljena sam. Tuba kosta 500 din i za mene koja imam gustu kosu traje za 2 farbanja, a nekome moze i za vise.
A ovaj el se farba neko sa Lorealovom casting creme gloss?
E znate onaj mali balzam unutra?Znate...je l' ima taki veliki da se kupi?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me