iliti sta vam sve izlazi iz sudopera ( od zivotinja mislim) , kad ne operete posudje na vreme kao ja sada ...ili mislite da vam se samo pricinjavaju male zivotinjice zbog grize savesti ?
iliti sta vam sve izlazi iz sudopera ( od zivotinja mislim) , kad ne operete posudje na vreme kao ja sada ...ili mislite da vam se samo pricinjavaju male zivotinjice zbog grize savesti ?
Ciji potpis?
:razzz JA NIKAD NEMAM NEoprane sudove...
:raz_117: vrednica ja...
paramecijum i gljivice nisu životinjke el da
ondak samo krokodili
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
i ono zeleno a nisu alge... kako se zove bem li ga :raz_012:
lishajevi
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
[quote author=sani link=topic=320.msg4574#msg4574 date=1249679710]
lishajevi
[/quote]
e baš to...
bem ti :raz_117:
[quote author=Manijak link=topic=320.msg4575#msg4575 date=1249680124]
[quote author=sani link=topic=320.msg4574#msg4574 date=1249679710]
lishajevi
[/quote]
e baš to...
bem ti :raz_117:
[/quote]
Ma nije to...ti s mislio na žabokrečinu..
a ja nisam mogla da se setim kako se to zove :raz_117:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
jock bwe, to je u kupatilu
vredne li zene ...nisam dozvolila ni jednom krokodilu da se priblizi sudoperu.....jutros sam ih sve oprala .........ali opet nisam zadovoljna ....
Manijace da nisu amebe ono sto nemozes da desifrujes u tvom sudoperu
Ciji potpis?
ja mislio sex tajne i vec poco da pisem al sam sad sve obriso... drugi put
Iz masine za sudove ne izlazi nista, mislim da ne bi ni moglo jer je bar 4 puta dnevno ukljucujem cak i kad su 3 kasike i 2 case u pitanju, tako da tu kolicinu hemikalija ne verujem da bi ista zivo podnelo
a sudoperu ne znam ni za sta da koristim....
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
imam ja neopranih sudova često....i baš me briga zbog toga...kome smeta
neka ih slobodno opere...šta ću nisam savršena domaćica..već sam to negde
rekla.....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
Moj ceo kraj vodi bitku s buba rusima tako da neoprani sudovi ne dolaze u obzir, makar spavala na nogama dok ih perem i sklanjam to se mora uraditi... Kao i onim respi-aspi/kako već - ratorom očišćeni tepisi i obrisani podovi i ništa od hrane... ma ni kašičica zaprljana eurokremom nesme da ostane - voće u frižideru i sl... ili smo ga nahebali
Leptir je insekat iz porodice helikoptera.
[quote author=majcheki link=topic=320.msg5985#msg5985 date=1251102205]
Moj ceo kraj vodi bitku s buba rusima tako da neoprani sudovi ne dolaze u obzir, makar spavala na nogama dok ih perem i sklanjam to se mora uraditi... Kao i onim respi-aspi/kako već - ratorom očišćeni tepisi i obrisani podovi i ništa od hrane... ma ni kašičica zaprljana eurokremom nesme da ostane - voće u frižideru i sl... ili smo ga nahebali
[/quote]
Eto sta se desi kad ih pustis u NIS I na primorje.
Za svabe smo bar imali resenje
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
Nemam tih problema..a masina za sudove resava sve