Kažu da sam uobražena, sama sebi dovoljna, da imam svoj svet, razmažena, baxuzasta... Kad malo bolje razmislim, i ne greše baš puno![]()
a u virtuelnom je ko kad neki amater rokne nekog jakog lika i ne mogu pubovi da ga navataju jer ne razmislja kliseirano ko svi profesionalci
otprilike tako sto nekima deluje kao loodilo dede sto rece onaj krndelj od bivseg smoda pre neko vece, kod mene svaki postupak u ovom svetu ima sve jako lepu unutarnju analitiku srecom samo meni znanu
a za predarasude vl sveta iskreno me zabole ona stvar.. svako ko me zna iz reala zna kakav sam i sta moze od mene da ocekuje ili ne...
jok prico... ne vazi za normalne osobe i to ce ti svako potvrditi.....
vazi smo za one koji odu na put bez povratka misleci da su jako bistri kad zapocnu modovsku kavgu s' mene... posle me ucutkuju s banovinom jer ostanu na vetrometini gluposti bez odgovora
sad kad nes razmisljam nikad se bre nisam nako djonovski svadjo s nekim ko nije mod![]()
ja čula da nisam baš kako treba
a ja ne znam drukče ni kako to treba![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Predrasude vezane za mene...Zavisi za muški svet prepotenta, za ženski svet....''rezervisana'', distancirana...mada ništa posebno loše nisam čula....
Inače, sam neko pun predrasuda...
Imala sam ih, ali sam ih se oslobodila, sad još da se oslobodim predrasuda o ljudima sa predrasudama.
Human enthropy producer