kakav biste bile?
fizicki,psihicki,kako biste se ponashale itd.. nemojte sad da pravite virtuelnog muskarca kakvog vi zelite za sebe il vasheg idealnog vec se unesite kakve biste vi stvarno bile
raspisite se i raspalite po...mashti
kakav biste bile?
fizicki,psihicki,kako biste se ponashale itd.. nemojte sad da pravite virtuelnog muskarca kakvog vi zelite za sebe il vasheg idealnog vec se unesite kakve biste vi stvarno bile
raspisite se i raspalite po...mashti
a gde je tvoj odgovor..nisi se nesto raspisala
pa egocentricno je da odmah pisem o sebi,tema je za druge a ne Raisine ispovesti za komentarisanje
jel ima tema za muske..da ste zena...
ja da sam zemsko....bio bi k... ne znam da kazem NE...
pa pokreni je
kontriraj mi malo..
a nisi se opisao kako bi izgledao
Ja bih promenila pol
detinjast..do krajnjih granica.svi vole male decake u velikom pakovanju.
da smo muskarac bili bismo zavodljivi
vako smo samo ko babe
Како то могу да знам?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
da sam muškarac bio bih žensko
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Da sam muškarac, bila bih metrosexualac
Da sam muško ih šta bih sve uradio .....
Mislim da bi bila zbunjena. Smaralo bi me da se brijem i iskreno, ne bi znala kako da namestim polni organ u gaćama, gore, dole, levo, desno.. sve je to tako zbunjuće.
Ja sam svoje detinjstvo provela ratujuci, igrajuci se klikerima i ostale decacke ige, a posebno sto sam se tukla i sto sam tukla
I sad imam zelju da nekog prebijem
Sto kaze koleginica, kad te neko vidi tako, ko dzambas, a kad se nasmejes ko andjeo
Znaci tako, verovatno bih zavrsila u nekim specijalnim jedinicama ili tako nesto
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Ja da sam musko ja bih bila...luda.
mislim i ovako sam,ali me tad niko ne bi mogao kontrolisati. Ukratko
Izgled:
..pa verovatno bih bila dosta tamnija,kao i sad,kosu bih imala crnu,terala je onako,na jez bila bih istetovirana,verovatno nabildovana,tj nabildovan, ( al ne puno ) posto treniram dosta...,i imala bih pirsing na jeziku
oblacenje....crna kozna jakna,to ne bih skidala
al bih imala nekoliko pari patika,sve bi morale da budu sneznobele,ni slucajno prljave,sama bih cistila farmerice,majice,sve uvek uredno,cisto, lice,telo, parfem ,sve pod konac
nikako neuredan
i neki dzobasti sat po dobavezno,posto volim takve satove,a tek kao musko...to bi mi bilo kao statusni simbol,mocno deluje
Ponashanje:
voznja motorima,ilegalne trke, tucha ako je u pitanju ja bih prva skalala posto sam jako odana,razbijanje flasha o zid cluba, u stvari to ne,jer ne volim nekontrolisano ponashanje,voznje gliserima bungy jumping,ono iskakanje iz aviona, kriminalne radnje dodushe nisu iskljucene ,otisla bih od kuce u deset i vratila se u sest ujutru, striptiz barovi, oruzja,verovatno bih posedovala par,il isla u vojsku bar na neko vreme ali ne bih bila povodljiva,ne bi mogli da me povuku u neshto sto necu,da budem necija marioneta u vezi bilo cega.. Ne bih bila neki notorni ludak koji ce sad da ide da bije ljude iz cista mira,il iz zabave
,zapravo,pre mislim da bih bila prilicno mirna,bez obzira sto bih bila divlja..divlja al pozitivno divlja
Zene:
striptiz barovi,ko sto rekoh,zene.cujem rec ''veza'' odmah bih skakala kroz prozor ,bilo sta sto iole zvuci kao vezivanje,i sad imam strah od toga,a tek kad bih bila musko..,trojka,orgije..ali bih htela da se svaka oseti vrednom..u smislu,treirala bih je kao damu cak iako ona to nije...otvarala vrata,dozovila,odvozila,sve bi bilo placeno,dzentlmen Ne bih..ne bih mogla da budem stvarno neko ko zene nipodostava,tipa kad bi za neku rekli '' ma ona ti je drolja pijana sad svi smo veceras bili za njom '' ,pa i da mi stavi dupe na glavu ne bih mogla,eventualno bih je skinula sa sebe,tutnula joj mineralnu vodu u ruke i otisla. Ne bih nikad neku devojku mogla da iskorstim,pa Boze nisam pacenik. E da,i nikad ne bih mogla da budem s a k.urvom,nikad jer
a ) kao da sam neki ocajnik
b) hebes nesto sto su svi imali
c) ovo je mozda trebalo pod a ) imam standarde
boli me kako bi izgledala,jesma rekla samokontrola je meni sve,pogotvo kad bih bila musko.sta ti ima da poshtujes kod muskarca koji se kara s akojom god,ne zna d as ekontrolise,to je dete,ne muskarac,ne poshtujem to. A i salje poruku da i nemas inace izbor ili da nisi ba su stanju da biras cim moras da karas onu koja daje svima
mada,kad je devojka u pitanju tu bih bila jaaako izbirljiva, uzasno al bi bila zbrinuta ko beli medved al koje god ribe izaberem,bile bi one koje ne moze da ima svako ja bih volela samo prvu ligu i to najstroziji krug
А ко би све то финансирао?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Da sam muškarac bila bih putujuće biće..ne bih izlazila iz kola i nikad ne bih raspakivala kofere..mogla bih da se ne depiliram,da ne mislim kad će i da li će ciklus da dođe,da ne razmišljam o šminkanju,brushalterima,donjem rublju,mirisima,parfemima..da zaboravim na torture manikira,pedikira..muke kod ginekologa ..na rezervne hulahopke za svaki slučaj..
ih,da sam muškarac imala bih samo dobar kofer i gas