Volim da gledam formulu,posebno kad je u Monci i Hungaro ring![]()
Volim da gledam formulu,posebno kad je u Monci i Hungaro ring![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
[quote author=doc holliday link=topic=321.msg9053#msg9053 date=1254664947]
L volite formulu 1
[/quote]
meni to lici na nesto skupo, i nikad nesto mi nije bilo jasno
nit volim nit ne volim
ko da to i ne postoji, sto se meene tice
ovaj avatar nema veze sa mnom...
Volim..umereno...
L više volite ljubavne filmove (tipa titanic, itd)ili neki ratni filmić (spašavanje redova rajana i slično)
horor![]()
Ciji potpis?
ne znam
uopste ne zavisi od zanra
ps. nisam gledala ni jedan ni drugi koje si napomenuo
al na primer, svidelo mi se ono sa Prevarant, ili tako nesto, tu je isti glumac kao u titaniku, ako se ne varam
ovaj avatar nema veze sa mnom...
sa radite kad upoznate nekog ko vam se svidja... ono bas?
Ja se ne racunam.. u ovo u pitanje..![]()
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
ja ne razumem pitanje ...dalje .....![]()
Ciji potpis?
nista,
ako se on meni svidja a ja njemu ne a sto cu bilo sta da radim?? a ako je to obostrano, tek onda nema potrebe nista da radim.![]()
hocu reci, sve se radi samo)
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
ebali vas odgovori.. znaci one prve dve cute ko zalivene jer samo trepcu i prave se francuzice.. a bleja gazi batacima ispod stola.... spontano naraFski![]()
moji bataci ne rade mimo menekad kazem: sve se radi samo, to znaci da JA ne radim nista, ni iznad, ni ispod stola, osim sto se u sebi smeskam, je l sad malo jasnije?
![]()
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
ja kolko znam zene kad su sretne uvek su meke... kad su tvrde mislim naravno na raspolozenje onda im nije ni do cega i zele sto pre da zavrse mucenje udvoje... mada ima i iznenadnih obrta kao sto rekoh slucajni dodir koji u delu sekunde odmeksa jednu ili drugu stranu ... ili pak utvrdi... i tako to...![]()
svasta ti znas...a i ne znas![]()
neke je lakse citati, neke teze, neke su necitljive nacisto, a to opet zavisi od dioptrije koju nosis.
![]()
ps. ovo se zove jedan u klin drugi u plocu, tj, ti o sarmi ja o rolerima![]()
jok.. pravim se malo vesht, a malo nevesht da vidim de si tanka![]()
pa, ja sam svuda tanka...
ko celicna sajla![]()
hahaha.. jes, pa kad se neki put otkaci od vitla onda sece na pola one koji su blizini a?![]()
ahhh, pa....kad god neko/nesto otkaci neminovna je i kolateralna steta![]()
i uvek nastrada slabiji pol tj. osetljiviji a to smo mi jel tako?![]()