Zaljubila sam se izgleda
Djole je opasan momak, opasno izgleda, sav je blesav, izazov mi je... i ja sad ne znam sta da radim
Mislim, lepi smo kao par, to je jasno, ali.... ne znam dal da se femkam malo ili odma da se aktiviram?
Zaljubila sam se izgleda
Djole je opasan momak, opasno izgleda, sav je blesav, izazov mi je... i ja sad ne znam sta da radim
Mislim, lepi smo kao par, to je jasno, ali.... ne znam dal da se femkam malo ili odma da se aktiviram?
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Ел црн, висок немогућ?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pa,el se ti ne udaješ?![]()
..pa jel ima još jedan?
Nije crn
Jao Djoleeee....
Nije nemoguc, a i da jeste ja cu da ga smirim, vrlo je moguc, jedino ima opasan poso, citaj moj nik
A to traje vec neko vreme, mislim, coek izrazio zelju da se upozna sa mnom, mi se upoznali i tako....
Dal da napadam ili ne, mislim, s obzirom da je opasan nece valjda da se uplasi napada, a i znam da ume dobro da se brani![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Onda napadaj..pa nek ide život
Pa ti radiš prekovremeno...
Pa neko mora da ti kaže...
Ако неје црн, ништа ондак.
Само су црни опасни.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
U pdf ''nedohebani''
A, mogli bi i poseban d otvorimo ''udavace i nezenje'' ...![]()