Da li bi pristali da vas neko hipnozom vrati kroz prošle živote?
Mislite li da je tako nešto moguće?
I zašto?
Da li bi pristali da vas neko hipnozom vrati kroz prošle živote?
Mislite li da je tako nešto moguće?
I zašto?
A za čega to služi?
Večnost je čista sadašnjost.
Мјок. Што рече Која, чему то служи?
А и нешто не верујем у прошле животе.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Mislim da je to moguće, ali mislim i da postoji razlog zbog koga se ne sećamo.
Ne znam ni šta ću sa sećanjima iz ovog života.
da hipnoza pomaze da se vratimo u neke svesno/nesvesno potisnute dogadjaje i pri tom pomaze da se oslobodimo trauma to razumem, ali nisam ubedjena da je vracanje u prosle zivote ovom metodom moguce...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Meni je cela priča o reinkarnaciji najpribližnija mom nekom (ne)razumevanju života, ali mislim da ne bih volela da saznam išta o prošlim životima. Zaista ne znam kako bih mogla da prihvatim da je tamo neka osoba radila to i to, a da je ta osoba kao ja a nije ja, da je ta osoba uradila neke loše stvari koje meni ne bi ni pale na pamet... Mada, koliko god ovo zvučalo suludo, imam okvirnu ideju o tome šta sam bila i radila u prošlom životu, valjda su ostala ta neka rezidualna sećanja.
Više o ovoj tematici imate u knjizi Putovanje duša, Majkla Njutna: http://www.scribd.com/doc/47181727/Dr-Michael-Newton-PUTOVANJE-DU%C5%A0A
On se bavio terapeutskom hipnozom dok mu se nije sasvim slučajno desilo da je nekog pacijenta regresirao u prošli život. Knjiga sadrži uglavnom transkripte sa tih seansi.
Human enthropy producer
Pristala bih...
Ma ne mora da me vrate u 15 vek, dovoljna je samo generacija ispred...
Zašto? Pa eto volela bih da vidim čime sam neke događaje u ovom životu zaslužila...
Hipnoza ume da bude i opasna...sa tim nema zezanja....Za šetanje kroz život znam da je moguće, ali kroz prethodne živote....tu sam malo sumnjičava, ali sam čitala i o tome, kao i o ljudskim sudbinama i spoju ljudi koji nisu uspeli da se nađu u istom životu..pa su se kasnije nalazili u nekim drugim periodima...
Sasvim izvesno je bilo i dobrog i lošeg. Posmatrajući ljudsku istoriju, vidimo da je bilo
svega. Nema tog zla na koje čovek nije spreman. Mene teši činjenica da sam ovde i da
imam sve uslove da nešto preduzmem. To znači da ipak nisam bila toliko loša..
E šta ću sa tom šansom učiniti, to već samo od mene zavisi.
Još uvek ne mogu da podnesem smrt majke.. i da mi sada neko ponudi da se setim
gubitka 8147850238509138905023580134850134 majki.. neka hvala...
Valjda, dokle god posmatramo sve kroz ja i moje, nikakva sećanja na prošle živote
ne mogu biti od koristi. Ja sam patila. Ja sam bila jedna divna osoba. Ja...
Samo se jača ego.
Jedno je sigurno - da smo bili dobri u prošlim životima, ne bi nas bilo sada.
Human enthropy producer