mač
piksla
mač
piksla
lako
omnia praeclara rara
kolač
nema ništa na ač?
četka
omnia praeclara rara
morao sam
akcenat
omnia praeclara rara
atak
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
akumulator
omnia praeclara rara
orgazam
Ciji potpis?
ambicija
omnia praeclara rara
jastuk
Ciji potpis?
ukosnica
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ukras
asimetrija
jablan
omnia praeclara rara
Anterija
Ciji potpis?
jasika
omnia praeclara rara
Kajsija......
Ja tk vidim da sam malopre dala odgovor ali na pogrešnoj igrici..
jastuk
omnia praeclara rara
ukleta