Odakle dolaze snovi?
Da li i koliko utiču na vaše odluke? Da li mislite da oni predskazuju budućnost?
Odakle dolaze snovi?
Da li i koliko utiču na vaše odluke? Da li mislite da oni predskazuju budućnost?
snovi su dio nas..odnosno naše podsvijesti i ne dolaze ni od kuda već žive u nama..ponekad izađu da nam nešto kažu,ponekad se sakrivaju,ali uvijek su tu ..sa nama..nisu oni predskazanja,oni su naši strahovi ili želje..nema trećeg
ima i predskazanja i upozorenja....iz iskustva
e nekad sanjam...i kad se to desi obuzme me vrlo čudan osećaj....
Uglavnom zaboravljam šta sanjam, a i ako upamtim , pogledam u sanovnik i ništa ne razumem tako da i to ubrzo zaboravim
Mene zanima ovako nešto.
Primetili ste da ne možemo da sanjamo ono što ne umemo.
Na primer, ni u snu ne možemo da govorimo kineski, ako ne znamo jezik.
Ne možemo da rešavamo složene matematičke probleme, ako to ne znamo
ni kada smo budni. I slično.
Kako onda možemo da sanjamo da letimo kad numemo da letimo?
Večnost je čista sadašnjost.
Pa ja kad sanjam da letim, obično padam, jer ne umem da letim
Znači ja umem da letim.
E ozbiljno.. baš me zanima, šta je to što sanjate i u snu možeta a na javi ne...
Ja ne sanjam nikad ništa...tj,verovatno sanjam,ali se ne sećam
Dok nisam vozila,sanjala sam svako drugo veče kako ulećem u neke krivine:raz_114:
pa to je baš čudno...
i, nekad sam često sanjala (sad ređe) kako sam u nekom slabašnom čamcu na reci koja je baš divlja i nikako, bre, nema kraja toj plovdbi...a voda joj je onako mutna i žuta, kao jangcekjang katastrofa...takvi snovi me uvek namuče.
где си пошла с крмељиве очи
Cesto ne mogu da se sjetim sta sam sanjala.Snovi nisu nikada uticali na moje odluke,ali su mogli da mi pokvare raspolozenje,ili da me razvesele.Cesto znam sa se smijem u snu.Ili da placem.Nedavno sam se toliko isplakala...sanjala sam da mi je mama umrla.Prvo sto sam uradila kada sam se probudila,nazvala sam je da provjerim da li je ziva Zena se istraumirala sto je budim oko 6 ujutru.
Sanjala sam da sam spremila špagete i postavila nekim gostima da jedu , kad ono dlaka ! Živ blam me pojeo , a i meni bilo gadno.
Znaš kako odvratan osećaj
ne volim da sanjam.
nazalost nisam te srece... sanjam svaku noc, i sanjam svasta. od dogadjaja iz proslosti, i cak one koje ce mi se desiti (a dogode se ubrzo) .. i one koje nikad nikome ne bih pozelela.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
noćas sam sanjao neku crvku, manastir, šta već, šta li to znači