ne znam...ja to cesto sanjam
prosetaj danas do najblize,upali jednu svecicu...nista te ne kosta..10-20 din...
ne znam...ja to cesto sanjam
prosetaj danas do najblize,upali jednu svecicu...nista te ne kosta..10-20 din...
When you have to shoot,shoot,don't talk...
to je bilo nešto s školom, i svi su ušli, ali ja nisam hteo, čekao sam ih ispred
a neka debela plavuša se sve vreme motala oko mene
to je sotona u zenskom obliku poslat da te iskusava...trci u crkvu...
When you have to shoot,shoot,don't talk...
aaaa noćas sam lucidno sanjao, ali nisam mogao da se izborim sa tim snom
Kazu vako: da bi ste razumeli svoje snove treba da ih zapisujete cim okice otvorite. Sve ono upecatljivo sto ste zapamtili od sna napisite na papir, rec po rec.
Npr. - slabasni camac
- divlja reka
- ne vidi se kraj
- mutna i zuta reka
Sto vise detalja iz sna napisete to bolje. Pored svake reci napisite prvu asocijaciju koja vam padne na pamet. Kad to odradite onda analizirajte samo te asocijacije i pokusajte da ih povezete sa onim sto vam se desava ili desavalo u zivotu. Ako vam se ucini da sve to nema nikakvog smisla sa prosloscu ili sadasnjoscu moze da bude predskazanje.
Sto cesce budete ovo radili lakse ce te razumeti snove jer kroz snove prozivljavamo dosta toga sto smo potisnuli duboko u sebi ili nas trenutno "opseda": zelje, strahove, nade, traume...
Snovi su dobra psiho-analiza.
Zaboravite na sanovnike i njihova znacenja.
a da li sanjate u boji? tj. da li ih se secate.. i koliko su vam zastupljeni snovi sa ratnickom tematikom?
da li to znači da neki ljudi sanjaju crno belo?
pa mnogi su trubili da ljudi sanjaju u crno- belom rezimu ili da boje nisu dominantan efekat, tj, mnogi ih ne zapazaju... a ja bas zapamtim boje u snu... ko ce ga znati...
Odakle - dolaze - snovi?
Snovi ne dolaze - mi odlazimo u njih
Svet snova je posebna kategorija ovog postojanja.
E sad zavisi koliko ste u materiji... ali čovek ima utisak da snovi "dolaze iz njega" prosto zato što se obrasci njegovih misli reflektuju u sam san, tj. mi delimično kreiramo naš san...
Mogu predskazati budućnost, ali pitanje je da li SANJAČ shvata poruku sna .
MOžda je praktičnije reći da snovi služe da se opipa suptilniji deo postojanja... da se steknu neki finiji uvidi...
Misli su posebna kategorija postojanja?
Večnost je čista sadašnjost.
Ne, nego
A same misli koje odašiljemo dobijaju svoj život u toj sferi postojanja.Svet snova je posebna kategorija ovog postojanja.
U snu pomisliš "patak", kad ono... stvori se patak .
Dok na materijalnom nivou nije tako.
to je meni mnogo komplikovano.. ništa ne razumem
Večnost je čista sadašnjost.
užas...sanjam svaku noć,manje više,isti san..kako dolazim ispred Sava centra da putujemna more,ali mi kažu da me nema na spisku putnika..onda ja stojim sa koferima i decom i plačem..bzvz,kolko sam opterečena
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....