Draga Say...Mislim da smo pribliznih godina pa cu ti dati i rpblizni odgovor na temu...Slican sam problem imala...Sa tugom u srcu, sela sam za sto, najbolji drug je doneo flasu najbolje rakije, pustili smo sevdah pesme i svu svoju tugu utopila u casici...Nakon toga smo organizovali zurku...Sledece jutro sam se probudila sa setom i zedji...Popila sam dosta vode, uhvatila svoj odraz u ogledalu i udarila se po celu...Ma daj, koji mi je! I da, zensko moze da presece muski

! Obukla sam se i vec ispred doma srela potencijalne klinove

... Dakle, suvise malo vremena imamo na ovom svetu da trosimo na zasto i kako iz proslosti. Naravno, hvati melanholija i tuga sa vremena na vreme, ali raduje podatak da toga bude sve manje...A kad dodje, uvek je tu dobra kapljica

...Hahahaha salim se... Sve covek prezivi, ali bukvalno sve! Vidi, ljubav treba da ispunjava i uzdize u nebeske visine. Ti si ugledala njeno nalicje ili bolje reci iskvarenu verziju ljubavi. To nije ono cime ces da prljas svoju dusu. Zato, pravac cistiliste od takvih emocija. I samo napred. I tacka!