u narodu kazu.... 'ebesh ludu pa posle cupash ruse kose
u narodu kazu.... 'ebesh ludu pa posle cupash ruse kose
Ел ти значи да су удаваче луде?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Доообро.
Ел има неко спрецифично понашање, мислим, како се препознају и то...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Е бзвз
А ја се намерачила да сазнам
udavace - devojke koje dave, smaraju, dosadne za 3 plazme. koren reci: udav, ace dodano zbog toga sto se radi o pripadnicama zenskog pola.
vole te lopovi!
А о чем то причају кад смарају толико? о.О
imaju misljenje o svemu. valjda oce da dokazu da su pametne, ali naucnici su podeljeni kada je u pitanju ovaj fenomen.
vole te lopovi!
Шта кажу научници?
Они неожењени, нарафски.
neozenjeni su se slozili da im nedostaju sise pa pokusavaju temama iz kvantne fizike da nadoknade nedostatak. bezuspesno, na zalost.
vole te lopovi!
И они упркос свему заобилазе удаваче?
e to ne znam. moram da konsultujem literaturu.
vole te lopovi!
И ја
Па ја то да ти дам подршку
ondak mi preporuči neku s golemim mirazom
ps dam ti 30%