Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ruska zima.
Nakon što sam pročitala knjigu,toplo je preporučujem.
Priča je potresna i ljudska ,onakva kakvu samo život zna da napiše.
Priča je zasnovana na stvarnim događajima.
Mirandina velika greska - Dzil Mensel.
Lagana knjiga, ali fina
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
hadrijanovi memoari
pisac neka švedjanka valjda margarita yurcenar otprilike.
preporuka za čitanje - ako niste i nemojte
zasto - zato
omnia praeclara rara
Bisernice
jel Poslednja kasm. ruza nije mnogo krvava?
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
Hvala Bisernice
Hemingvej Sunce se ponovo rađa
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
"Američki derviš" Ajad Aktar..blistava drama..
Zimski dvorac - Dzon Bojn
"Pan", Knut Hamsun
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
dakle, moram da priznam da sam mislila da je knjiga depresivna....mislim da sam to jednom čak i rekla na čatu. međutim, kako sam odmicala sa čitanjem, knjiga me je potpuno uvukla među likove.
zaista mi je bilo žao kad sam sklopila sinoć poslednju stranu. htela sam još, ali - nema .
zaista preporučujem
где си пошла с крмељиве очи
Andjeoska ljubav, Suzan Elizabet Filips (Sezambook)
Narcis i Zlatousti, Herman Hese
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Džon Grišam -Klijent - pravni triler -večeras završavam i počinjem da čitam "Mobilni telefon" Stivena Kinga.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
Poslednji ruski car - Robert Aleksander