http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/265...aste-i-svekrve
pa to je neverovatno...da odrasli ljudi dozvole da im se neko meša u brakdževrije sindrom
![]()
где си пошла с крмељиве очи
to su ti prednosti patrijarhalnog vaspitanja..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Pa nisu odrasli ljudi ako ne mogu sami da se izdržavaju. :/
ma kakvo patrijarhalno vaspitane...to mešnje koje dovodi do razvoda je čist bezobrazluk...ne znam ni jedan primer razvoda na ovu temu a da tašta ili svekrva nisu bile extremno bezobrazne.
izdržavaju? pa valjda se izdržavaju...što se žene i udaju ako nisu svoji ljudi.
Ma dobar izgovor para vredi ......![]()
Da li će se neki odnos koji ne valja dokusuriti ovim ili onim, suštinski nije ni bitno ....
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/265...mvajskog-mosta
Šta je to u ljudskom (srpskom) biću što ga tera da đubre baci gde god stigne, koliko ste puta videli da neko mrtav hladan nešto prosto ispusti iz ruke i ponaša se kao da se ništa nije desilo i kao do je to nešto najnormalnije na svetu. O ljudima koji su pod dijagnozom i koji bacaju đubre iz kesa sa viših spratova, ne bih ovaj put.... Da li je moguće da NEKA (ne znam ko je nadležan) vlast ne može da ukloni ove olupine sa naših reka .... ja to ne razumem
![]()
e, videla sam i to jutros....missim, tu reportažu. dakle, ne mogu da verujem da je prošlo samo mesec dana od glasno promovisanog 4. juna kada smo ''čistili srbiju'', a da je centar priobalja metropole ovako opet ogrezao u đubre...ili nije ni čišćenšto je još gore...
jezim se na takve prizore u srbiji. nije to samo slucaj u beogradu. nazalost cela Srbija je takva.
sve reke, jezera,potoci.... parkovi...
uzasno je.
moja torba (Svaka) se pretvara u mini kantu kad sam u setnji i kad kupuijem vodu, grickalice.. itd..
mislim o tome.. i znam sta moze da se razgradi za 1 dan.. sta za 10 dana.. a sta za 100 godina![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
jeste, grozni smo po pitanju higijene...na primer, autobusi su prljavi neviđeno. meni gadno da uđem u njih....kao što mi je gadno da se kupam na savskom jezeru.