When you have to shoot,shoot,don't talk...
Mislim da je još jedan primer "dokazivanja zakona" na nekome ko je slab
Tačnije znam to
Paz' 'vako Prle, neko ima piljaru jedinu u kraju i prodaje voćke i povrćke tamo gde nikada ni ne sme da postoji tako nešto ili slično
A nekome se zavrće ruka zbog ono malo stvari koje prodaje da preživi od danas do sutra
Meni iskreno žao čoveka što ga j.bu za ništaa možda budu imali priliku da naiđu i na puno gore i puno luđe od sebe samih, na one koji ne prezaju od nikoga i ni od čega, al' kada na takve naiđu onda "oslepe" pa ništa ne vide odjednom, čudo jedno ta policija
Ubij zmiju, glavu joj ne odseci, ništa nisi uradio, sve sam rekao![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
voleo bih da mene gurne ono djubre koje ge gurnulo mucenog dedu...
nacestitao bih mu se rodjendana i nove godine
samo, ne odmah, malo kasnije
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/299...u-javni-prevoz
e sad...ili a ''drže liniju'' i ne ševrdaju kad su alkoholisani ili da uzmu taksi...ne isplati se ovoliko plaćati kaznu![]()
где си пошла с крмељиве очи
http://zena.blic.rs/Poslovna_zena/93...e_jurite_momke
sve je tačno što kaže![]()
ovo je stari podatak čalice i nema tu šta da se misli
ako je verovati statistici ,svaki treći muškarac u Srbiji je
impotentan ,pa u skladu sa tim nije ni čudo što je zemlja okrugla
a švaleraju se na svakom ćošku![]()
iz toga se izrodi svašta pa i rodi
ma samo nek se rađaju ...ionako nestajemo ko lišće sa grana
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa to je bre strašno....koliko ljudi živi u ubeđenju da odgaja svoje dete...i posle upozna neku (ili nekog) za koga se ispostavi da joj je u stvari sestra ili brat
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/303...ao-za-trudnocu
Najstroza moguca kazna!!
Jadna bebica,nije stigla ni da udahne vazduh punim plucima a vec je skoncala na minusu u kontejneru![]()
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Mislim da je ovo, poremecaj svesti. Nijedna majka, ne bi mogla u normalnom stanju da ubije zivot koji nosi u sebi. Najgore je, sto se ovde, en zna sta je okicas, koliko vidim. Zašto je Violeta, majka dvojice odraslih sinova, koja sa suprugom živi u skladnom braku, usmrtila novorođenče, svima je velika nepoznanica uzas, ispada da su najveci monstrumi, oni koji deluju srecno i skladno![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
srećno i normalno su delovali i ovi iz jagodine, a na kraju je je sin majci odsekao glavu zbog droge...mislim, to su sve površna nagađanja.
čeprkanjem se ustanovilo da uopšte nisu srećni ni zadovoljni, nego komšije na prvu loptu uvek tako pričaju...
strašno je stvarno i nemam reči za čin ove žene.
ko nam kriv sto nismo u ministarstvu![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/3071...k-sa-7000-evra
dakle, divnodrago mi je što je ovo prva vest koju sam danas pročitala. nadam se da će vlasnik novčanika na neki način da se revanšira ovom poštenom čoveku.
i ti misliš da je jajara gastarbajterska?...
i ja mislim da je jajara gastarbajterska....ali opet, sve se nešto mislim da je toliko novca nosao jer mu je za nešto preko potreban, pa nije mogao da odvoji kintu.
mada, stvarno mi nije jasno da ga nije nagradio![]()