Ma ne znam..Iskreno, da bih poverovala u neke stvari, moram i sama da se uverim u isto...što ne zači da ovo nije tačno, naravno...samo sam ja po prirodi malo sumnjičava....
Ma ne znam..Iskreno, da bih poverovala u neke stvari, moram i sama da se uverim u isto...što ne zači da ovo nije tačno, naravno...samo sam ja po prirodi malo sumnjičava....
još jedna uplakana ikona ?
zastupam mišljenje da sve ima svoje objašnjenje, a to naravno nije religijsko
Misliš da je u pitanju previše vodene pare u crkvi i usled nekih uslova, definisala se para u kapljice i slila u vidu suza niz ikonu..., ali sasvim slučajno je to ličalo na suze ?
pa tako nešto...reko bih da se radi o kondenzaciji
e sad, možda postoji i drugo logično objašnjenje, ali to bi eksperti trebalo da ustanove
Znaš, religija je nastala na pukotinama nauke. Ono što nauka nije molga da objasni ili dokaže, iskoristila je religija. Tako da nije moguće sve dokazati .....Moje mišljenje naravno,.....koje ne mora biti tačno...
da, slažem se...
religija je 'druga strana ogledala' nauke, jer je religija sve ono racionalno pretvorila u iracionalno,
jer to je put da se mnogo ne 'lupa' glava sa objašnjenjima, nego jednostavno se pripiše božanskom
Evo, imaš i ovu temu....
http://razbibriga.net/showthread.php...stoji-religija
da, prelistao sam to malopre
reknuću i tamo po koju reč![]()
mene jedan...monah, ili šta je već, tako ubeđivao da je ikona strašnog suda proplakala
...i da su nosili ikonu na ispitivanje i da je utrvrđeno da se radi o ljudskim suzama...meni je to ličilo na kondenzaciju
...tačno se vidi kako je pri vrhu ikona izbledela
i kako da kažem da verujem, kad je to bilo potpuno neubedljivo
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Perović: Crnogorci proterani iz popisa u Srbiji
Crnogorce bio strah da se izjasne na popisu, manje ih je 44,2 posto nego na prošlom popisu u Srbiji
U Srbiji ima znatno vise Crnogoraca nego što pokazuju rezultati popisa, rekao je profešor novosadskog Filozofskog fakulteta Milenko Perović.
Rezultati popisa u Srbiji, kako je ovih dana objavljeno, pokazali su da u Srbiji ima nešto vise od 38.000 Crnogoraca, ili 44,2 odsto manje nego 2002. godine.
-Mislim da rezultati nisu istiniti. Oni su frizirani, što je posledica raspomamljenog nacionalizma koji čezne svim srcem da u Srbiji ne živi niko od onih za koje vlast misli da treba - preneli su podgorički elektronski mediji reči Perovića.
Perović tvrdi da se Crnogorci u Srbiji, pod nacionalističkim pritiskom, povlače u unutrašnju tihu emigraciju ili asimilaciju, jer strahuju da se izjasne za ono što jesu.
trojka.rs
pa šta.
где си пошла с крмељиве очи
![]()
pa ništa...Ispade, da su ovde svi ugroženi...
ako se neko oseća ugroženo - široko mu poljeneka ide pa neka i mene zove ako mu je tamo negde bolje.
Policija parkira bahato, uz opravdanje: "Bili smo na zadatku"
Među bahatim vozačima koji parkiraju automobile na pešačkom prelazu ili mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom sve češće su, nažalost, i policajci. U MUP-u slučajeve nepropisnog parkiranja uniformisanih službenika pravdaju birokratski: “bili su na radnom zadatku”.
Bahato (1): Njegoševa ulica![]()
Čitaoci “Blica” u poslednje dve nedelje poslali su čak tri fotografije na kojima su nepropisno parkirani policijski automobili.
Na fotografiji koju je prosledio Dario sa Vračara vidi se službeno vozilo MUP-a zaustavljeno posred pešačkog prelaza na raskrsnici Njegoševe i Ulice Alekse Nenadovića.
Tako parkirani automobil ometao je i prolaznike i vozače na ovoj saobraćajnici, navodi naš čitalac, uz napomenu da je snimak nastao 20. novembra u 20.35 sati. U vozilu nije bilo policajaca, niti su bila uključena svetla.
- Gotovo svako veče u ovom kraju policajci se parkiraju ili na pešačkom prelazu ili tako da skoro zagrade parking, pa čak i sporedne ulice. Često čekamo i po nekoliko sati da se isparkiraju. Neverovatno je da se toliko bahato ponašaju - priča jedan od stanara u Njegoševoj ulici.
Izvor:blic.rs
![]()
to je stalno takosila boga ne moli.
Vojska traži da majka vrati odštetu za poginulog sina
Anđa Kostić poslala je sina Dragana u vojsku 2004. godine. Vraćen je u mrtvačkom
sanduku, jer je u leskovačkoj kasarni Jablanica poginuo 27. avgusta pod
nerazjašnjenim okolnostima.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/356...poginulog-sina
Znači, ja ne verujem kakvi ljudi hodaju zemljom. Pa koji je taj, koji je tražio povrćaj od žene posle takva dva gubitka...Ma ne mogu ni da pričam...Katastrofa...
Bre kakva ograničenost u pravosuđu...
nečuveno, ali stvarnopa nas u ovoj državi nema ko da zaštiti od nje same... mnogo je zastrašujuće videti šta rade i kome to rade...
Meni je samo katastrofalan osnov, od čega je tužilac krenuo kada je uložio žalbu protiv prethodne presude...Bre, čim je uvideo da je i suprug poginuo shvatio je da se napravio prostor za povrćaj....Ej bre.....kakav čovek moraš biti da rovariš po tuđim ranama...Ko da će on imati nešto od toga...Država je već odavno rupa bez dna...
kad pročitam ovakve stvari, uopšte mi nije žao ako i nestanemo jednog dana... da li je moguće da tim debilima niko nije rekao ''ljudi, šta radite?''...da ne pričam što bih im dala otkaz da se puše i da, zbog kaljanja časti profesije, ne mogu više nikad da rade u struci.
kreteni.
jadna žena.