hoću i mlađoj ćerki da promenim paket sa 325 na paket 600....je l baš moram lično da idem ili to mogu telefonom da obavim?
hoću i mlađoj ćerki da promenim paket sa 325 na paket 600....je l baš moram lično da idem ili to mogu telefonom da obavim?
где си пошла с крмељиве очи
pozovi cs, korisnicki servis sa tog broja, 060 1234, mozda uspes da dobijes mene, posto radim nocas, na to sam mislila
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
pa nema nas puno veceras, ali me nisi dobila, ako si yvala
http://www.politika.rs/rubrike/potro...minute.lt.html
evo, ovo je okej primedba...naravno, vip je jedini predvideo mogućnost obaveštavanja...ali, mislim da bi stvarno to trebalo po definiciji da se radi, bez obzira što korisnik ima opciju proveravanja stanja.
ja nisam znala za to u vipu, a znacilo bi mi jako. nema meseca a da zestoko ne prekoracim paket moram da saznam samo na koji broj saljem taj sms i sta kucam u njemu.
zovi ih pa ih pitaj...060 1234
Sa cim se sve, suocavamo na slusalicama...nedelja, jutro u 08h, zove korisnik sa pripaida, postavlja gomilu pitanja i provaljujem, kroz razgovor da radi, el te, bludne radnje u toku razgovora...E sad, obicno takvi likovi, zovu pa pricaju gluposti, pa mozes da im prekines razgovor, medjutim ovaj je postavljao pitanj o nasim uslugama pa sam morala da mu dajem insformacije a popizdeh u momentu...A onda, u nekom trenutku, kad je valjda dosao do kraja, prekinuo je vezu...E, ja se onda, naostrim, pa ga okrenem...Zvoni, zvoni, zvoni, ajvi se on, bojazljivo...Ja se predstavim, kazem da zovem iz kor servisa i da se prekinula veza, pa da li ima jos nekan pitanja za nas? Mislim da mi preselo
mene sad zanima....zašto se neplaćeni računi ne isključuju u isto vreme u mesecu ? kod vip-a, na primer.
Zato sto postoji period tolerancije, koji se menja u zavisnosti istorije placanja. Kod korisnika, na primer, koji svako malo, kasni sa placanjem, smanjuje se tolerancija cekanja i samim tim, rok za iskljucenje je manji, dok kod korisnika koji su redovne platise, taj rok za uplatu je malo duzi.
pa kako to korisnik da zna
NIkako Poenta je da korisnik ima definisan rok za placanje i da ga postuje, svaka tolerancija preko toga je poklon od starne operatera
e pa lepo...a što operater ne kaže korisniku da mu se x brojeva telefona vezuje za isti ugovor ako su brojevi na isto ime?
sad stvarno mislim samo na vip, jer u mts - u nije tako.
na primer, ne znam koliko sam dužna kao korisnik da pamtim brojeve ugovpra....ali, po vip-u ispada da ako imam 4 broja kod njih - imam samo jedan ugovor
i ako ne platim samo jedan od ta 4 računa - ni jedan neće imati odlazni saobraćaj...
to niko korisniku ne kaže dok se ne desi napred opisana sitaucija. treba to da se ispravi.