šta se sve zdešavalopa ono je previše i za ali rizu...a hajrije - kako nema poštovanja
![]()
šta se sve zdešavalopa ono je previše i za ali rizu...a hajrije - kako nema poštovanja
![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Turci iz serije “Kad lišće pada” dolaze u Beograd!
Oguz nam dolazi! Članovi televizijske porodice Tekin, koji su osvojili domaću publiku, biće ekskluzivni gosti TV Prva, u nedelju 26.februara.
Glumci iz popularne turske serije “Kad lišće pada” stižu u Srbiju!
Članovi televizijske porodice Tekin, koji su osvojili domaću publiku, biće ekskluzivni gosti TV Prva, u nedelju 26.februara, kada će sa publikom u studiju pogledati završnicu ove TV sage, a nakon toga u okviru specijalne emisije “Noć kad lišće pada” govoriće o uspehu serije, svojim ulogama, šta trenutno rade, da li su se sprijateljili tokom snimanja “Lišća”, da li ih je iznenadila popularnost u Srbiji…
U razgovoru sa voditeljkom Danijelom Jankov, turske zvezde Oguz i kompanija će otkriti i anegdote iz vremena kad su radili zajedno, koliko je svako od njih sličan liku iz serije i da li će uskoro imati poslovne angažmane u Srbiji.
Izvor: www.telegraf.rs
kolektivno ludilo![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
dakle, stvarno smo idiJoti
![]()
mene samo zanima da li će da se sele više iz te kuće ili neće![]()
jos se nisu iselili?e to ce tek da razvuku... pricala mi drugarica, kao da mene to zanima..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kako da razvuku ako se sutra završava![]()
sutra fajront![]()
plotarius transpareticus
iz koje kuce se sad sele?nemam pojma
![]()
one vile, što je nekad bila ali rizina, a sad je oguzova.
podguz dobio kucu?![]()
plotarius transpareticus
poslednje cega se ja secam je da su nekoliko epizoda razvlacili izlazak iz kuce, valjda ali rizine, koju je kupio neki njihov rodjak.. e sad da li se sele iz jos neke ja stvarno ne znam..
ti nisi pouzdan izvor informacija, kruz![]()
pa ne pratim prico, samo kazem cega se secam![]()
a znas li koja se epizoda emituje, pa cu pokusati da pronadjem je li kraj sutra ili nije?![]()
nemam pojma, kažu da je sutra poslednja epizoda....al sad mi i to sumnjivo![]()
Jel to lisce pootpadalo konacno? Izlazi moja cera sinoc iz nase sobe sva suznih ociju, ja rekoh sta bi, umro ali rizae bruko jedna, zar cmizdris zbog turske serije
![]()
oziveo riza, bio u srbiji odmah posle serije
otpali su babsi, konacno![]()
plotarius transpareticus
opade li to lišće napokon? pa da je drvo osušilo bi se do sada
omnia praeclara rara
zaključajte temu molim vas
i ako neko otvori o sulejmanu zaključajte i nju![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mozda lisce opet dodje...u repriznom terminu
i nikada ne otpadne![]()
plotarius transpareticus
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0