šta se sve zdešavalo pa ono je previše i za ali rizu...a hajrije - kako nema poštovanja
šta se sve zdešavalo pa ono je previše i za ali rizu...a hajrije - kako nema poštovanja
где си пошла с крмељиве очи
Turci iz serije “Kad lišće pada” dolaze u Beograd!
Oguz nam dolazi! Članovi televizijske porodice Tekin, koji su osvojili domaću publiku, biće ekskluzivni gosti TV Prva, u nedelju 26.februara.
Glumci iz popularne turske serije “Kad lišće pada” stižu u Srbiju!
Članovi televizijske porodice Tekin, koji su osvojili domaću publiku, biće ekskluzivni gosti TV Prva, u nedelju 26.februara, kada će sa publikom u studiju pogledati završnicu ove TV sage, a nakon toga u okviru specijalne emisije “Noć kad lišće pada” govoriće o uspehu serije, svojim ulogama, šta trenutno rade, da li su se sprijateljili tokom snimanja “Lišća”, da li ih je iznenadila popularnost u Srbiji…
U razgovoru sa voditeljkom Danijelom Jankov, turske zvezde Oguz i kompanija će otkriti i anegdote iz vremena kad su radili zajedno, koliko je svako od njih sličan liku iz serije i da li će uskoro imati poslovne angažmane u Srbiji.
Izvor: www.telegraf.rs
kolektivno ludilo
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
dakle, stvarno smo idiJoti
mene samo zanima da li će da se sele više iz te kuće ili neće
jos se nisu iselili? e to ce tek da razvuku... pricala mi drugarica, kao da mene to zanima..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kako da razvuku ako se sutra završava
sutra fajront
plotarius transpareticus
iz koje kuce se sad sele? nemam pojma
one vile, što je nekad bila ali rizina, a sad je oguzova.
podguz dobio kucu?
plotarius transpareticus
poslednje cega se ja secam je da su nekoliko epizoda razvlacili izlazak iz kuce, valjda ali rizine, koju je kupio neki njihov rodjak.. e sad da li se sele iz jos neke ja stvarno ne znam..
ti nisi pouzdan izvor informacija, kruz
pa ne pratim prico, samo kazem cega se secam
a znas li koja se epizoda emituje, pa cu pokusati da pronadjem je li kraj sutra ili nije?
nemam pojma, kažu da je sutra poslednja epizoda....al sad mi i to sumnjivo
Jel to lisce pootpadalo konacno? Izlazi moja cera sinoc iz nase sobe sva suznih ociju, ja rekoh sta bi, umro ali riza e bruko jedna, zar cmizdris zbog turske serije
oziveo riza, bio u srbiji odmah posle serije
otpali su babsi, konacno
plotarius transpareticus
opade li to lišće napokon? pa da je drvo osušilo bi se do sada
omnia praeclara rara
zaključajte temu molim vas
i ako neko otvori o sulejmanu zaključajte i nju
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mozda lisce opet dodje...u repriznom terminu